VK.com 3.6 Türkçe

redfoxqq

Üye
    Konu Sahibi
VK.com 3.6 Türkçe
VK rusların yaptığı ve birçok film ve mp3 ü bulabileceğiniz sosyal paylaşım sitesidir.Sitede Türkçe seçeneği var ama android uygulamasında yoktu.Uygulamayı türkçeye çevirdim.Ufak tefek çeviri hataları olabilir bunun için şimdiden özür dilerim...

Uygulama ile birçok filmi izleyebilir,yüklenmiş olan yerli ve yabancı dizileri izleyebilirsiniz.Ancak bu dizi ve filmleri bulurken zorlanabilirsiniz çünkü yükleyen kişiler video isimlerini doğru olarak yazmamışlar.

Bunun dışında istediğiniz hemen her müziği arayıp bulabileceğiniz bir uygulamadır.Online olarak müzik dinleyebilirsiniz.Uygulamanın kendi playeri var ve bu sayede siz diğer uygulamalarla uğraşırken bile arka planda müzik çalmaya devam eder...

Uygulama ile ilgili resimler:

Ekli dosyalar

Tepkiler: bveo1990, ziyaacat, mutlu772 ve 11 diğerleri

noss_bar

Emekli Yönetici
Şuana kadar gördüğüm en iyi çeviriden birisi gerçekten teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek sevindirici.

Tepkiler: redfoxqq

redfoxqq

Üye
    Konu Sahibi
Rica Eğer hatalar oluyosa bunun sebebi çevrilen yerin uygulamada nereye denk geldiğini göremeden çeviriyorum arada translate den de yardım alıyorum yorumlarınız için saolun

Tepkiler: noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
uygulama çevirirken kelimenin türkçe karşılığından ziyade kendin oraya kelimeler atayabilirsin örnek veriyorum yukarıdaki arama parametleri yerine arama seçenekleri yazabilirsin burda illa çevirinin aynısını yazacaksın diye bir kuralı yok önemli olan oradaki komutu en iyi ifade edebilecek kelimeyi yazmaktır ama yanlış anlama çeviri senin çevirin istediğini yazmak hakkındır benim ki işine karışmak değil sadece öneri ben bir çevirmen olarak değilde kullanıcı gözüyle bakıyorum önemli olan sadeliktir basitlik bu ayar ne işe yarıyor diyorsa kullanıcı çeviri iyi olmamış demektir

Tepkiler: musleysa ve redfoxqq

beruk

Üye
Hocam sana zahmet ucweb 9.7 son sürümü olanı türkçeleştirebilirmısın

Emeğin için teşekkürler..

Kardeş uygulamanın kaynak dosyasında fazla çevrilecek bişey yok. Asıl dil dosyasını da bulamadım.by Burhan a bırakıyorum o işi
UC Browserin asıl kaynak dosyası classes.dex dosyasında byBURHAN kendisinden başka kimsenin çeviremeyeceğini söylediğinden, (dosyayı indirdim, inceledim) bende çevirmekten vazgeçtim..

Son düzenleme:
Tepkiler: TeknoÖmer ve redfoxqq

noss_bar

Emekli Yönetici

Nasıl kendisinden başka kimse çeviremezmiş ne demek bu ?

Nasıl kendisinden başka kimse çeviremezmiş ne demek bu ?
Sanırım; bahsi geçen proğramı kendisi çevirebileceğini yazmış, yani önemli bir şey yok..

Son düzenleme:

oddish

Üye
Teşekkürler iyi oldu bu

Teşekkürler

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kırık olan link düzeltilmiştir.

Tepkiler: Murat Alper ve TheNightMare.

dark3434

Üye
Arkadaşlar nasıl müzik indiriyoruz bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim