Haber Vivo XPlay 5, 6GB RAM’le Antutu Şampiyonu Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vivo XPlay 5, 6GB RAM’le Antutu Şampiyonu Oldu
Vivo’nun duyurusu yaklaşan amiral gemisi Xplay 5, gelmeden akıllı telefon piyasasını sallamaya başladı.

Akıllı telefon dünyası 6 GB sistem belleğine sahip telefonlara hazırlanıyor. İlk 6GB RAM’e sahip akıllı telefon ise gelen bilgilere bakılırsa Çin merkezli üretici Vivo’dan gelecek. Gün içinde paylaştığımız haberimizde Vivo Xplay 5‘e ait son haberleri paylaşmıştık. Şimdi de Vivo Xplay 5’e ait olduğu iddia edilen Antutu benchmark ekran görüntüsü ortaya çıktı.

İlk 6GB RAM’li Telefon Vivo XPlay 5’in Görselleri Sızdı
Henüz resmi olarak teyit edilmese de Vivo Xplay 5, 6GB sistem belleğine sahip olacak. Vivo, neredeyse her gün Xplay 5 ile ilgili yeni bilgiler paylaşıyor. Son olarak Hi-Fi 3.0 ses desteği olacağı ortaya çıkan Vivo Xplay 5’in görselleri internete sızdırılmış ve Samsung Galaxy Edge modellerindeki gibi çift tarafı kavisli ekrana sahip olacağı belli olmuştu.

Bugün ortaya çıkan Antutu benchmark ekran görüntüsü ise Vivo Xplay 5’in 6GB sistem belleği ile rekor puana ulaşarak tüm rakiplerini geride bıraktı. Son dönemde duyurusu yapılan Galaxy S7 ve LG G5, Antutu benchmark’tan 125 bin civarında puan alıyor. İphone 6S ise aldığı 150 bine yakın puanla Antutu benchmark şampiyonu olmuştu. Vivo Xplay 5 ise aldığı 162 bin puanla Antutu’nun yeni şampiyonu oldu.

Vivo Xplay 5, Snapdragon 820 yonga seti, 6GB sistem belleği, 5.5 inç Quad HD ekran gibi özelliklere sahip olacak. Antutu benchmark ekran görüntüsünü sızdıran kaynak, ayrıca Vivo Xplay 5’in bazı render görsellerini de paylaştı. Bu görsellere aşağıda göz atabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/resim/vivo_xplay_5-2.jpg
http://www.maxicep.com/resim/vivo_xplay_5-1.jpg

Vivo XPlay 5, 6GB RAM’le Antutu Şampiyonu Oldu - MaxiCep

romedon

romedon

Üye
antutu üzeirnde oynamak kolay çin malı aldığın iphonelarda bile fake oalrak antutu var :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vivo Xplay 5'in 6GB RAM'e ve Snapdragon 820 yonga setine sahip olacağı resmi olarak doğrulandı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Emre

Üye
Gta 5 isterim ben :ehe

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Daha Cihaz yok Skoru Çıkıyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
3 gb yeterli bence hadi 4'te tamam 6 gb'la ne yapacaklar :hmmm

djhiguramos

djhiguramos

Üye
3 gb yeterli bence hadi 4'te tamam 6 gb'la ne yapacaklar :hmmm
3.5 sene önce note 2 -nexus4 alanlar ne yapıyorsa onu yapacaklar cihazları hala seri ise ram sayesinde yoksa sistemi(Marshmallow) i9000(samsung s) de bile çalıştırıyorlar ama hiçbir şey arkaplanda çalıştırılamıyor.Bilgisayar dünyası gelişirken sabit bu yeterli diye bir kavram olmuyor sonuçta.

MaxipmaN

Üye
3.5 sene önce note 2 -nexus4 alanlar ne yapıyorsa onu yapacaklar cihazları hala seri ise ram sayesinde yoksa sistemi(Marshmallow) i9000(samsung s) de bile çalıştırıyorlar ama hiçbir şey arkaplanda çalıştırılamıyor.Bilgisayar dünyası gelişirken sabit bu yeterli diye bir kavram olmuyor sonuçta.
2gb ram note2 taçwizi için yeterli, bir 150mb ta ben boşaltım root ile

romedon

romedon

Üye
6 gb ram lan telefonla da en baba oyunu oynuyorsun orta sınıf bi telefonla da.Hani birinde oynayıp diğerinde oynayamadığın birşey yok

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Aynen ya anca donanım şişirip duruyorlar. Kimsede demiyorki aga bu donanımla ne çalıştırıcaz hangi uygulama bu kadar donanıma ihtiyaç duyuyor?

• Beğen
Tepkiler: romedon
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yazılım yeniliklere doydu. Gelen her sürüm stabilize ve iyileştirme içeriyor hemen hemen. Adamlar ne yapsın habire yenilik diye donanımı şişiriyorlar. Bakalım ne zaman donanım çılgınlığı son bulacak merak ediyorum!!!

Sarangni

Sarangni

Üye
Yazılım yeniliklere doydu. Gelen her sürüm stabilize ve iyileştirme içeriyor hemen hemen. Adamlar ne yapsın habire yenilik diye donanımı şişiriyorlar. Bakalım ne zaman donanım çılgınlığı son bulacak merak ediyorum!!!

Ben de hep aynı şeyi söylüyorum. Yazılım kısmında ilerleme alınamadığı ve yenilikler getirilemediği için donanım ile insanların gözleri boyanıyor resmen. İnsanlar da ki bu en son, en iyisi bende olsun gibi bir ego olduktan sonra cihazlar satar. Tabi ki firmalar donanım kısmında kendini geliştirecekler orası ayrı mevzu tabi ki ama yazılım kısmı gelişme göstermiyorken donanım kısmının gelişmesi verimlilik noktasın da ne kadar gerçekçi olur orası da ayrı bir tartışma konusu.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt