Vivaz Yazılım yükleme ve Türkçe yapmak !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan_9292

kaan_9292

Üye
    Konu Sahibi
Vivaz Yazılım yükleme ve Türkçe yapmak !
1- Öncelikle Update Service yazılımını kuruyoruz.

2- Update Service ile daha önce güncelleme yapanlar C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\ içindeki db klasörünü silin !

3 Update Service yazılımını acin ve vivaz denilen telefonu guncelleyin = C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs klasörüne gidin ve orada 370bytes civarında bir dosya bulacaksınız.(Bazen 370 byte olmuyor. Dikkat edin Kilobyte değil BYTE Dosya 400kb olmayacak ! )
3. Buldugunuz 370 kb her neyse o dosyanin adini kopyalayin blob_fs klasorunden ( dosyanin adi boyle ornektir.. FILE_277527976 uzantisi yok), boyutu 388kB

4. İndirdiginiz paketteki dosyanin adini degistirin ( boyle degistirin ornek Central_Europe_Generic.bin dosyasinin adini FILE_277527976 yapiyoruz, boyut 381kB ornektir..) bu islemi baska bir klasorde yapiniz..

5. Tekrardan C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\ içindeki db klasörünü silin !

6. Update Service tekrar baslatin...indirmeye baslayacaktir (benimkisi 131MB)

6. Simdi Update Service programini dikkatlice takip edin!! Simdi ismini degistirdigimiz dosyaya ihtiyacimiz var program gerekli yazilimi indirdikten hemen sonra kopyalamaniz gerek ismini degistirdimiz dosyayi blob_fs hizli bir sekilde kopyalayiniz

7.Yazilim atma islemi bittikten sonra telefonu acin ve boyle bir hata alacaksiniz "Software Setup Incorrect" ve telefonuz hazirdir dil degisimine

8. Tekrar update service programini calistirin ve telefonu guncelleyin turkce olacaktir! Klasor silmenize vs yapmaniza gerek yoktur

Anlatim : kaan_9292

gerekli dosyalar ve tum modifiyeler icin

ceset

ceset

Üye
ooo Kaan naber hocam? Vivaz a mi gectin yoksa :) Eger oyleyse hayirli olsun. Bu arada Vivaz hala kirilmadimi yav?

assault79

assault79

Üye
abi indirdiğimiz pakkete hangisi oluyor

--------------- Ekleme ---------------

abi telefonun cable dirverini pc yüklemek gerekiyormu telefonu görmedide

kaan_9292

kaan_9292

Üye
    Konu Sahibi
ooo Kaan naber hocam? Vivaz a mi gectin yoksa :) Eger oyleyse hayirli olsun. Bu arada Vivaz hala kirilmadimi yav?

vivaz kirma isini hallettim sayilir direk sertifikaliyorum telefonun icinden butun programlari hacklenmis gibi oluyor :D

mehmet3207

Üye
merhaba arkadaslar benim cihazım xperia x2 türkcelestirmek istiyorum ama dil paketini bulamadım cihaz windows mobile 6.5 yardımcı olurmusunuz?

sanal_adam

Üye
vivaz kirma isini hallettim sayilir direk sertifikaliyorum telefonun icinden butun programlari hacklenmis gibi oluyor

hocam bizimlede paylaşırmısın:bye2::oke:

cbo

Üye
hocam vivaz kırma işini paylaşırsan memnun uluruz

mustag1

Üye
Mrb. Hocam benim vivaz internet ayarları almıyor wi-fi de kullanamıyorum bağlanınca . "wi-fi bağlantısı zaten kullanılıyor. kapatın ve tekrar deneyin." "internet. işlem gerçekleştirilemiyor." diye hata veriyor yardımcı olurmusunuz hocam paylaşımlarınız için teşekkürler.

huseyin491

Üye
bende vivaz aldım fakat kayıt dışı imei nasıl değiştireceğiz bunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt