Vivaz icin herhangi bir symbian ^3 portu yada fw si lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Vivaz icin herhangi bir symbian ^3 portu yada fw si lutfen
Arkadaslar bir seneden uzun suredir vivaz kullaniyorum ve hala bu telefon icin hicbi fw yapilmadi son zamanlarda 5800 a bile o berbat donanimla symbian 3 anna felan yuklendigini gorunce deli oldum lutfen biri biseyler yapsin yada bulsun aslinda amacim cokda symbian 3 degil daha cok oyunlari onemli.telefonuma neredeyse butun s3 oyunlari yukleniyor (250-300mbliklarda dahil buna) ama 100 mb uzeri ozellikle gameloft oyunlari acilmiyo yuklendikten sonra simgeyi seciyorum ve hicbisey olmuyo bununda nedenini buldum sanirim.oyunlarin yuklu oldugu sistem klasorlerine felan girdim ve gordumki o acilmayan oyunlarin exeleri 3-4 mb acilanlarsa 1mb dan asagi anlayacaginiz telefon bi sekilde kisitliyo oyunlari ve ben bunu kaldirmak istiyorum telefonumun donanimi fazlasi ile yeterli en buyuk umudum bi s3 fw si yada portu lutfen biri yardimci olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
symbıan 3 portu dıye bısı yok ben aylardır anlatamıyom kımseye :(

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Ya tamam illa port olsun demedim zaten farkettiyseniz öyle bişey varmı dedim sonuçta fw var şu an daha çok ondan bahsettim bende eğer yapılabilcek bişey varsa bilgilendirmenizi istiyorum sadece.

Symbian Modder

Üye
@1 ayrıca 5800 donanımı berbat falan değildir.o kadar kötü değil.öyle olsa en çok satan telefonlardan biri olmazdı.@anılbaran tebrikler :D

anılbaran

anılbaran

Üye
baran 15 yaşında,arkadaşları ona aynştayn diyor.
1. 16 olucak ;) 2. .... :hmmm

----------Eklendi @ 23:30:06 ---------- Yazıldı @ 23:28:47 ----------

@1 ayrıca 5800 donanımı berbat falan değildir.o kadar kötü değil.öyle olsa en çok satan telefonlardan biri olmazdı.@anılbaran tebrikler :D
:hmmm

----------Eklendi @ 23:31:30 ---------- Yazıldı @ 23:30:06 ----------

:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
ya küfür etseydiniz bana daha iyi olurdu :D en azından neyin peşinde oldugunuzu falan anlardık eistain falan ne alaka :hmmm

Symbian Modder

Üye
İnci Lugatında Einstein,Liseli Falan Ağır Bi Kavramlar :D İnci Sözlükten Bakabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
anılbaran

anılbaran

Üye
iyi gereksiz mesaj imiş o zaman

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ciddi bi cevap verebilcek olan varmı uygulama açarken exe sınırlandırılması kaldırılabilirmi yada en azından sınır arttırılabilirmi şunun için bir kişi cevap verebilirmi lütfen.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
seninki boş umut beklme boşuna. Olmaz

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
çok zor bişey değil gibi geliyo bana ama bilemiyorum tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt