AkSiYoN
Üye
Visual Basic 2010 bilenler bakabilir mi ?
Mrb arkadaşlar terhis hesaplama programı üzerinde çalışıyorum henüz yeni başladım basic temelim sağlam değil pek sorduğum soru size basit geliyor olabilir ama önemli olan kodları
şimdi resimde gördüğünüz üzre ikinci kısımda "SEVK TARİHİ" diye isimlendirdiğim maskedtextbox2 mevcut, buraya girdiğim tarihe "UZUN DÖNEM" ( checkbox1) işaretlendiğinde hesaplaya bastığımda bu tarihe 15 ay ekleyip " NORMAL TERHİS TARİHİ" diye isimlendirdiğim textbox4 e yazmasını istiyorum. aynı şekilde "KISA DÖNEM" (checkbox2) işaretledğimde 6 ay eklemesini istiyorum. yardımlarınızı acil bekliyorum çok teşekkürler ...
şimdi resimde gördüğünüz üzre ikinci kısımda "SEVK TARİHİ" diye isimlendirdiğim maskedtextbox2 mevcut, buraya girdiğim tarihe "UZUN DÖNEM" ( checkbox1) işaretlendiğinde hesaplaya bastığımda bu tarihe 15 ay ekleyip " NORMAL TERHİS TARİHİ" diye isimlendirdiğim textbox4 e yazmasını istiyorum. aynı şekilde "KISA DÖNEM" (checkbox2) işaretledğimde 6 ay eklemesini istiyorum. yardımlarınızı acil bekliyorum çok teşekkürler ...[
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız