Vistada kopyalamayla ilgili bi sorun.yardım lütfeeeen:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Vistada kopyalamayla ilgili bi sorun.yardım lütfeeeen:(

Ben 3 gündür dosyayı kopyalamaya çalışıyorum.Ne ettiysemde neler denesemde izinleri düzenlesem bile kabul etmiyor.Sürekli erişim engelli felan diyor.C:\Windows un altındaki bi klasör bu.en-US adında buraya bootlogomu koymak istiyorum.Kopyala ve deiştir diyorum yukarıdaki hatayı veriyor.İzinleri düzenlemeyide kabul etmiyor.:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:Lane olası Vistaa!Yardım edin arkadaşlar lütfen yardım!!!

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
O klasörün özelliklerinden güvenlik kısmını aç , alt taraftaki "gelişmiş" butonuna bas , sahip kısmında klasörün sahibi olarak kendini gösterecek şekilde değiştir...Çıkan iletileri kabul et...Veya "Kullanıcı hesabı denetimi"ni kapatın , sonra kopyalayacağınız dosyanın ve değiştireceğiniz dosyanın özelliklerini , izinlerine girerek sahipliğini alın...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
O klasörün özelliklerinden güvenlik kısmını aç , alt taraftaki "gelişmiş" butonuna bas , sahip kısmında klasörün sahibi olarak kendini gösterecek şekilde değiştir...Çıkan iletileri kabul et...Veya "Kullanıcı hesabı denetimi"ni kapatın , sonra kopyalayacağınız dosyanın ve değiştireceğiniz dosyanın özelliklerini , izinlerine girerek sahipliğini alın...

Her yerde bu sorun var ama cevap aynı bazen bu bile işe yaramıyor adminim sahipliğini alıyorum(Hatta bir kodlarla sağ tık menüsüne "sahipliğini al"menüsünü ekledim yok banamısın demiyor

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Her yerde bu sorun var ama cevap aynı bazen bu bile işe yaramıyor adminim sahipliğini alıyorum(Hatta bir kodlarla sağ tık menüsüne "sahipliğini al"menüsünü ekledim yok banamısın demiyor

Evet neler ettiysem erişim engelli diyor bir türlü düzenlenmiyor.Vista ile kafa yormaya gelmez vistaya geçecekler direk Windows 7 ye geçin daha iyi.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü.Unlocker kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt