Vista yı Xp ye Çevirme Yardım!!!

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vista yı Xp ye Çevirme Yardım!!!
vistayı xp ye nasıl çeviririm??

--------------- Ekleme ---------------

xp cd sini takıp hemen format atsam olurmu

format atarsın ama verilerinin hepsi silinicek ben format atmıştım bi abimin bilgisayarına vistada format işi bi başka daha zevkli mesela vista c sürücüsüne kurulu önce onu kaldırıyosun bilgisayar çöküyo sonra tekrar açılıyo pc kendiliginden xp kuruluyo ama kurarken c yi seçmeni tavsiye ederim

evet biosdan acarsan daha iyi olur C:/'yi forematlaya bilirsin

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
biostan hiçbişey yapmaya gerek yok deilmi

sadece xp cdsini takıp formata başlayacağım

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım... Eğer Açılışda CD Sürücüsü Görünmüyorsa BIOS dan Ayarlaman Lazım... Ama Açılışda CD Sürücüsü İle Açılıyorsa BIOS Ayarları İle Oynamana Gerek Yok... C Üzerinde Senin İçin Lazım Olan Dosyaları D ye Yedekle... Demek İstediğimi C' nin Altındaki Program Files Dosyası Değil... Daha Sonra Tak XP CD' ni Formatlama İşlemine Başla... Umarım Gerisini Biliyorsundur... Anlatmama Gerek Yoktur Sanırım... Eğer Bilmiyorsan Söyle Anlatırım... Kolay Gelsin...

o nasıl oldu kardeş...

samayli

Üye
yha arkiler bnm pc xp vistayha ceviremiorum nedeni bnm pc ilk geldğinde xp işletim sistemi olduğu için vista cdsni taktığmda sürücü secenekleri gelmedği için c yi biçimlnediremiyorum acıl yardım edin dvd taktığımda c-d-e görüor ama c yi biçimlendirmek istiyorym sürücü secenekerlini bulamıyorum

kardeş vista kurulu pc kolay kolay xpye dönmüyo ama olmuyosa boot menüsünden cd rom u seç üçüncü bi seçenek olursa disabled yap en aşaıdakini o zaman olur