PriZm Üye Ulubeyli64' Alıntı: Dh ya bende inanmadım resmen lens bu hangi lensin xray cihazının yerini aldığı görülmüş. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.X-Ray kamerası görmemiş ve konuyu baştan sona 3 kere okuduğum halde halen bana linke gir bak diyor.Kendimi zor tutuyorum.
Ulubeyli64' Alıntı: Dh ya bende inanmadım resmen lens bu hangi lensin xray cihazının yerini aldığı görülmüş. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.X-Ray kamerası görmemiş ve konuyu baştan sona 3 kere okuduğum halde halen bana linke gir bak diyor.Kendimi zor tutuyorum.
Ulubeyli64 Üye NAWY ninde gibi eğer öle olsaydı youtube bir sürü videosu olurr.Sahtekarlıkdsn başka birşey değildir bu. - - - Eklendi - - - Videodaki ufacık bir şey bunu nasıl xray cihazına benzetiyonuz merak ediyom
NAWY ninde gibi eğer öle olsaydı youtube bir sürü videosu olurr.Sahtekarlıkdsn başka birşey değildir bu. - - - Eklendi - - - Videodaki ufacık bir şey bunu nasıl xray cihazına benzetiyonuz merak ediyom
Silinen Üye 2381601 Kapalı Hesap Konu Sahibi Denenmiş diyorum anlamıyorsunuz!!! Konunun içine ettiniz Kapatılacak!
Ulubeyli64 Üye Sen gördün mü gözünle adam belki bu aletten sattığıiçin böyle diyordur.Hayatında hiç xray cihazı gördün mü..
Sen gördün mü gözünle adam belki bu aletten sattığıiçin böyle diyordur.Hayatında hiç xray cihazı gördün mü..
Silinen Üye 2381601 Kapalı Hesap Konu Sahibi Ulubeyli64' Alıntı: Sen gördün mü gözünle adam belki bu aletten sattığıiçin böyle diyordur.Hayatında hiç xray cihazı gördün mü.. Genişletmek için tıkla ... Röntgen gördüm.
Ulubeyli64' Alıntı: Sen gördün mü gözünle adam belki bu aletten sattığıiçin böyle diyordur.Hayatında hiç xray cihazı gördün mü.. Genişletmek için tıkla ... Röntgen gördüm.
Silinen Üye 2381601 Kapalı Hesap Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: X-Ray Kamera: Genişletmek için tıkla ...