Vista ebeveyn denetimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abz_abz

Üye
    Konu Sahibi
Vista ebeveyn denetimleri
arkadaşlar ben vista kullanıyorum ve abim bunun acısını büyük bi şekilde çıkarıo ben 15 yaşındayım ve oturumumda ebveyn denetimleri var ne yapsam ne oynasam saati saatine tak abim görebilio bunu ortadan kaldırmak için herhangi bi program var mı bnm yaptıklarımı filtrelemek gibi ?
ya da oyun yüklemeye çalışsam hemen administor olarak oturum açın dior bana yarım ederseniz sevinirim.. :ağlarım::naughty:

• Beğen
Tepkiler: demiral94sd

Lacrymosa

Üye
Her şeyin bir çözümü var ama abin senin için doğru olanı yapıyor. Bundan emin ol.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sonra da ağabeyin gelecek senin bunu kıramaman için yardım isteyecek...Adem yeterince açık konuşmuş...

cigdem_07

Üye
bnde 15 yasndaym snnle aynı kaderi paylasıoz qıck abm bütün sayfları engelldi facebooka flan hc bi yere gremyrm ltfn yardmcı oluun yaa onlarn ki canda bizim ki patlcan mı onlarn girmediqi yer yok bize bi facebku fzla mı görüolar :ağlarım:

aliens

aliens

Üye
Şundan emin olun büyükleriniz sizi düşündükleri için yapıyorlar. Bunu şimdi anlamayabilirsiniz fakat ileride çok faydasını göreceksiniz. Keşke tüm ebeveynler aynı duyarlılıkta olsa ...

ogo9

Üye
benim kuzenimde de aynı sorun var ama ben bi çare buldum ona :D

-ilk yapman gereken kendi saatin dışında annenize yada abinize ödev yapıcam, o yüzden bilgisayarı açın demeniz.
-onlarda sizin saatlerinizi değiştirmek yerine evebeyn kontolünden açıcaklardır
-onlar bilgisayarı açınca ilk bi ilk bi kaç dk başınızda bekleye bilirler o yüzden biraz sabırlı olun
-bi zaman sonra canları sıkılıp gideceklerdir.
-işte burda iş başlıyor.
-hemen denetim masasına girip ordan kullanıcıları seçin ve kendi kullanıcınızı seçtikten sonra istediğiniz ayarları düzeltebilirsiniz !

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
S.a Maxicep Ailesi :D

Bende 15 Yaşındayım.Fakat Ben Sizin Olayın Tam Tersini Yaşıyorum :D

Ben Ailemi Oturtmuyorum PC'ye :D Bu Nedenlede Babamda Beni Otutturmuyor :D

Amaaa :D Allahın Verdiği Zekayı Kullanarak :D Kendimce Birşeyler Yapıyorum :D Ve Böyle Bir Sorunum Kalmıyor.Ebeveyn Denetimini Kırmanın Bir Yolu Var Fakat Bence En İyisini Yapıyorlar Abiniz.Bunun İçin Malesef Size Yardım Edemem Ama 24 Saatinizi Maxicep'de Geçirme Şartını Kabul Ederseniz Birşeyler Düşünürüz :ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt