Vista : Başlangıçta iki seçenek çıkıyor. (Sorun Çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

acacia

acacia

Üye
    Konu Sahibi
Vista : Başlangıçta iki seçenek çıkıyor. (Sorun Çözüldü)
arkadaşlar bilmiyorum çok mu basit olacak ama ben vistayı yeni kurdum önce xp ye format attım c diskimde sadece vista var ama yine de başlangıçta iki seçenek çıkıyo biri eski sürüm biri vista diye eski sürümü açmıyo bu ekranı göstermeden nasıl başlatabilirim vistayı her seferinde bi de enter tuşuyla uğraşmak istemiyorum:nono:

karides

Üye
bilg________sağ click______özellikler______gelişmiş_______başlşangıç ve kurtarma____ayarlar_______
bu arayuze ulaştığınızda.....oradan işletim sistemleri ayarlarını kurcalayın biraz sorununuz düzelecektir.

Olmazsa boot. ini ayaralarını kontorl et. Default olarak, Vista'yı göster. Sorunun yine çözülür. Bu da olmazsa buraya yaz, sana yardımcı olmaya çalışırız dostum.

Nazy

Nazy

Üye
D sürcünüz var ise D sürücünüzde veya farklı bir sürücüde de Xp nin boot dosyaları bulunuyor olabilir.
Çözümü ise Karides abi anlatmış zaten:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bilg________sağ click______özellikler______gelişmiş_______başlşangıç ve kurtarma____ayarlar_______
bu arayuze ulaştığınızda.....oradan işletim sistemleri ayarlarını kurcalayın biraz sorununuz düzelecektir.

Olmazsa boot. ini ayaralarını kontorl et. Default olarak, Vista'yı göster. Sorunun yine çözülür. Bu da olmazsa buraya yaz, sana yardımcı olmaya çalışırız dostum.

zaten karides abi anlatmıs bize gerek kalmamıs ;)

acacia

acacia

Üye
    Konu Sahibi
vista için yazıyorum bilgisayar_sağ click_özellikler_gelişmiş sistem özellikleri(solda)_gelişmiş_başlangıç ve kurtarma ayarları_30 saniye görünen tiki kaldırıyoruz işlem tamam dır saolasın karides kardeş biraz daha net anlatmaya çalıştım:)

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye

Teşekkürler
benim de aynı sorunum vardı
ikinci işletim sistemini sildiğim halde çıkıyordu
hem 1 sn yaptım hemde dediğin gibi sorunu çözdüm;)

toprakumit

toprakumit

Üye

Sen bu işi biliyosun kardeşim Saygılar ;)

marquise

Üye
teşekkürler çok işime yaradı

gamsiz-virane

Üye
karides kardeş ben bu dediklerini yaptım ama sorun yine çözülmedi yani benim C: de windows 7 var D: ise windows xp var ben senin dediğin yere baktım ama sadece windows 7 seçenegi var xp yok açılışta devamlı windows 7 açılıyor xp d: sürücünde duruyor hala yardımcı olabilirmisin yoksa biçimlendircem d:sürücüsünü işime yaramıyor cevabını bekliyorum

Üst Alt