sağol
linüx Üye hasanabi' Alıntı: Zor olan bu driver buldum ve siteye ekledim. Bu adresten indirin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ben bunu vs 2010 modeli çin indirdim kurdum ve problemsiz çalıstı bilgilerinize
hasanabi' Alıntı: Zor olan bu driver buldum ve siteye ekledim. Bu adresten indirin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ben bunu vs 2010 modeli çin indirdim kurdum ve problemsiz çalıstı bilgilerinize
djserkan37 Üye Red_deviL' Alıntı: ne işe yarar :S Genişletmek için tıkla ... Elbet Birinin İşine Yarar.
PİTBOAL Üye Ya Nasıl Yüklenck Bu RapidShare Sitesinden Diyo Giryom Fre User Diyom Error Yazıyo Kardeşim --------------- Ekleme --------------- Nasıl İndirce Ya Bunu
Ya Nasıl Yüklenck Bu RapidShare Sitesinden Diyo Giryom Fre User Diyom Error Yazıyo Kardeşim --------------- Ekleme --------------- Nasıl İndirce Ya Bunu
megatron1234 Üye off hata verio yaw --------------- Ekleme --------------- kardeş lafımı geri alıyorum 2. denememde oldu çok saol ellerine sağlık --------------- Ekleme --------------- kardeş lafımı geri alıyorum 2. denememde oldu çok saol ellerine sağlık
off hata verio yaw --------------- Ekleme --------------- kardeş lafımı geri alıyorum 2. denememde oldu çok saol ellerine sağlık --------------- Ekleme --------------- kardeş lafımı geri alıyorum 2. denememde oldu çok saol ellerine sağlık