Vision Of Pureness v2 by AttisX

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, arslanla, jatvalca ve 4 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

tempestshine

tempestshine

Üye
En sevdiğim temalardan biri.:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Teşekkürler kardeşim yine güzel bi tema :) ama bişey dikkatimi çekti sol seçenekler ikonunun oraya bakın adam şoplamış ama amacını kesemedim :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim yine güzel bi tema :) ama bişey dikkatimi çekti sol seçenekler ikonunun oraya bakın adam şoplamış ama amacını kesemedim :)

rica ederim kardeşim ama ben bu ikonları sewmiyom :) sağ seçenekler demek istedin heralde :) adam deil ben şopladım onu :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

rica ederim kardeşim ama ben bu ikonları sewmiyom :) sağ seçenekler demek istedin heralde :) adam deil ben şopladım onu :D
oo benim kafa gitmiş :D sağ seçenekler aynen :) ne vardı ki şopladın :D bende bazen seviyorum bazen sevmiyorum sevmeyince başka ikon koyuyorum :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
oo benim kafa gitmiş :D sağ seçenekler aynen :) ne vardı ki şopladın :D bende bazen seviyorum bazen sevmiyorum sevmeyince başka ikon koyuyorum :)
sitenin adı reklam olmasın :) benim önizlemelerin çoğu böledir orjinal görüntü bulamazsam sitelerin adını düzgün silebilirsem belli olmadan öle yaparım düzgün olmuyosa ölesine silerim temanın o kısmı önemli deil zaten :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

sitenin adı reklam olmasın :) benim önizlemelerin çoğu böledir orjinal görüntü bulamazsam sitelerin adını düzgün silebilirsem belli olmadan öle yaparım düzgün olmuyosa ölesine silerim temanın o kısmı önemli deil zaten :)
Aynen ne olduğu belli oluyo zaten :) dikkatimi çekti sadece ne var acaba diye :)

• Beğen
asrabi

asrabi

Üye
Teşekkürler

• Beğen
79mm79

79mm79

Üye
teşekkürler mavisini kullanıyordum buda güzele benziyor

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler zevkler renkler tartışılmaz derim bence o kadarda kötü değil ikonlar

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
:tşk:

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
:tşk:

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
benim için herşeyin orjinali çok güzeldir ama bazen istisnalar bozulabiliyor

• Beğen

MaxipmaN

Üye
teşekkürler indirdim

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt