Virus Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senior_Duke

Üye
    Konu Sahibi
Virus Hakkında Yardım
Arkadaşlar dosyalar bölümünden Nokia 6600'ım için Norton'u yükledim..

Fakat Update dosyalarını Bluetooth ile yolladığımda nasıl açacağım?

Çünkü içindeki belgeyi system altında belirlenen yere kopyalamam gerekli..

Ayrıca bir ara Telefona Simworks yükleyip sildim..Ama nedense mesajlarım bölümünde olan Bluettooth ile yolladığım kurulum dosyasını silmeme izin vermiyor..Sil dediğimde dosya zaten kullanılıyor diyor..
Halbuki yönetici ile kaldırdım sistemden..

Yardımları bekliyorum ...

sercantanis

Üye
illaki maxicepte derdine derman olacak paylaşımcı arkadaşlar çıkacaktır!

Senior_Duke

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Senior_Duke &#064; Jan 12 2006, 05&#58;47 PM) [post=250994]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Ayrıca bir ara Telefona F-Secure yükleyip sildim..Ama nedense mesajlarım bölümünde olan Bluettooth ile yolladığım kurulum dosyasını silmeme izin vermiyor..Sil dediğimde dosya zaten kullanılıyor diyor..

[/b][/quote]

Sadece bunu açıklasalar

ulusinan

Üye
merhaba telefonunda herhangibi bir dosya yöneticisi(fexplorer-seleq)varsa eğer çözümü kolay seleq için silmek için dosyanın üstüne geliyorsun OPTIONS basınca FİLE içine giriyorsun ordan PROPERTİES içine girdiginde READONLY (OFF) HİDDEN(OFF)ARCHİVE(OFF)SYSTEM(OFF) bunlardan biri ON ise programını silemezsin mutlaka hepsi OFF konumunda olmalıki programı silebilesin

zafercik01

Üye
<div class='quotetop'>(Senior_Duke &#064; Jan 12 2006, 05&#58;47 PM) [post=250994]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar dosyalar bölümünden Nokia 6600&#39;ım için Norton&#39;u yükledim..

Fakat Update dosyalarını Bluetooth ile yolladığımda nasıl açacağım?

Çünkü içindeki belgeyi system altında belirlenen yere kopyalamam gerekli..

Ayrıca bir ara Telefona Simworks yükleyip sildim..Ama nedense mesajlarım bölümünde olan Bluettooth ile yolladığım kurulum dosyasını silmeme izin vermiyor..Sil dediğimde dosya zaten kullanılıyor diyor..

[/b][/quote]

sen en iyisi telefonuna format at... format atmak sadece telefonun hafızasını siler.. o yüzden telefonun hafızasındaki önemli şeylerin kopyasını al.. Sonra telefondan *#7370# tuşla.. çıkan ekrana güvenlik kodunu gir.. telefon kapanıp açılacak ve dosya silinmiş olacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt