eflatun987
Üye
-
Konu Sahibi
-
Vardır desem?Android'de virüs yoktur.
Android'de virüs yoktur.Vardır desem?
Sadece Google play kullandıkça kolay kolay virüs gelmez ama "Android'de virüs yoktur" demek çok yanlış.
O programda Abzurt sorular soran kisiler bildiğin g.zekalıyı canlandırıyorlar yani kendini bu şekilde sınıflaman enteresanKendimi bir an Güldür Güldür SHow da buldum ve karşımızda Şevket Hoca ..
Burada öyle bir hoca varmış
ve bizler de oradakiler gibi absürt sorular soruyormuşuz.
Kendini ordaki insanların yerine koyan sensin kendin gulebildiysen sorun yok, ben gülmediğim ve yorumunu eleştirdiğim icin 10 yaşında oluyorsam buda senin olgunluğunu gösteriyor 0-6 yaş seviyesinde bir olgunluk gösteriyorsun.@Bahadir_fb
Keşke biraz sabırlı olupta, gülümseyerek geçip gitseydiniz. Yaşınıza bakıyorum verdiğiniz cevabı yakıştıramıyorum.
Demekki yaşınızı 20-25 yıl büyütmüşsünüz.
Edebiyat yapılacak yerin burası olduğuna emin misin?@Bahadir_fb
Edebiyattaki bu ve benzeri konularla ilgili nitelendirmelerin olduğunu bilemeyecek yaşta olduğunu varsayıyorum.
Afedersiniz ben buraya yanlış girmişim... Siz devam edin..
Var bende sanırım reklam virüsü şuan opera mini hariç hic bi tarayıcı ile gezinemiyorum yourodexchange gibi bi siteye yönlendiriyor çözüm var mi?
Yanlıs bir soru sormadım ki. Suanda n 97 kullandıgım icin android sistemi hakkında bilgi edinmek amacıyla sormustum. N97 virus bulassa dahi ozel kodlarla formatlıyorum. Guncelleme olmadıgından formatlamakta sıkıntı yok. Android sistemi hakkında bir yığın bilgi var ama virusle alakalı veya formatla ilgili basit kısa anlasılır bilgiye rastlamadım. Parasal olarak s3 alabilirim oyuzden konuyu acmıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?