Türkiyede internet te dinlemek 8 dual frekansta yayın destek patner yazılımlar var 1 saatlik aveada 48 kontür 62 mb gibi gideri en uçugu turkcell yoklama link istibarat ta keriz ağına takılmışsan 1 saat 86 mb kadar sögüş var vodafone ise gayet masum internet radyo tarifesi var bence araba radyo frekansı ve uydu frekansı dinleme daha kaliteli saygılar
Program cok güzel ama cok lüzumsuz canallar var türkce radyo meselesıne gelınce evet ıkı tane su anda mevcut canallar bölümünde mıddle eastern canalında ıcınde radyo ız ve süper fm var eeeee ıdare edecez sımdılık bunada sükür program paylasımı ıcın tskler kardes...............:
--------------- Ekleme ---------------
HAAAA BIRDE BU PROGRAM SADECE INTERNET BAGLANTISI ÜZERIDEN CALISIYOR YANI KONTOR GITMIYOR LAKIN BAGLANTI VARSA RADYO VAR WLAN OLANLAR ICIN GÜZEL
arkadaslar ben wlan üzerinden internete báglanip radyo dinlemek istiyorum yurt disinda yasadigim icin dinleyemiyorum telefonum xpressmusic 5800 yardimci olursaniz sevinirim
Selam.
Acil yardım lütfen
samsung 5620 monte için java versionu yükledim herşey ok. yanlız programı açtığım zaman bir müddet initializing de kaldıktan sonra error veriyor. Ben bu telefonda wi-fi üzerinden nasıl bilgisayarda sayfasına girip radyo kanalını dinleyebiliyorsam aynı şekilde dinleyebileceğim bir uygulama yokmu.