VirtualBox E_FAIL (0x80004005)

Sponsorlu Bağlantılar

byhacker18

byhacker18

Üye
    Konu Sahibi
VirtualBox E_FAIL (0x80004005)
(KONU YANLIŞ YERDEYSE ÖZÜRLERİMLE...)

MERHABA ARKADAŞLAR BEN VİRTUALBOX'A MAC OS KURMAYA ÇALIŞIYORUM AMA VİRTUALBOX SÜREKLİ BİR HATA MESAJI VERİYOR

SİSTEM : WİNDOWS 7
BİT : 64(x64)
VB SÜRÜMÜ : 4.3.20 r96997

HATA MESAJI

iMac sanal makinesi için bir oturum açma başarısız.

Unable to load R3 module C:\Program Files\Oracle\VirtualBox/VBoxDD.DLL (VBoxDD): GetLastError=1790 (VERR_UNRESOLVED_ERROR).

Sonuç Kodu: E_FAIL (0x80004005)
Bileşen: Console
Arayüz: IConsole {8ab7c520-2442-4b66-8d74-4ff1e195d2b6}

YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİİNİRİM. DAHA ÖNCE KONU AÇILMIŞSA BEN GÖRMEDİM LİNK ATABİLİRSİNİZ. ÇOĞU SİTE YABANCI OLDUĞU İÇİN HİÇBİR ŞEY ANLAMADIM.

TEŞEKKÜRLERİMLE :D

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Translate diye birşey duymadın mı ?

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Cok zeki bi vatandaşsın yani israfsın yardımcı olcagına boş boş yazanlardansın
Ben boşboş yazarsam kendime.. Sana ne ? Bir sorunun varsa pm at o sorunu hallederiz. Senin gibileri benim yanlışlarımı değil KENDİ yanlışlarına BAKMALI. Ama Allah'a şükür senin gibileri YOK BU FORUMDA. Sen bu foruma YAKIŞMIYORSUN. Git şimdi başkalarını rahatsız et ve bu konuya mesaj atma.

1buraku

Üye
bilmediğin başlığın altına yazı yazma türkcesi translate demişsin okadar biyorsan sen cevirde öğrenek işte işi kapmıssınya onu diyorum yoksa sus otur oturduğun yerde aynı sorun bendede var ama senin gibileri görünce deliriyorum git sen oyun oyna

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Sanırım benim mesajımı okumadın. Boşboş yazarsamda kendime. Ben bu forumda yardım isteyenlere yardım etmeye çalıştım. Sen bana şimdi kalkıp sen millete yardım etmiyorsun diyemezsin. Eğer ben yardım isteyenlere yardım etmediysem mesajım nasıl 438 ? Ben her an arkadaşlarıma yardım etmeye çalıştım. Ve orada bir öneride bulundum. Belki translateden sorununu çözmüştür ? Ben hiç öyle boş işlerle uğraşmam. Ve eminim ki sen benden fazla oyun oynuyorsundur.
Daha Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsun. Birde gelip bana öğüt veriyorsun. Ülke çok değişti ya.

Takipçi Satın Al

Üst Alt