matte77
Üye
VIRTUAL DJ hakkinda Gerekli Yardimlar ---> RESIMLI ANLATIM
Arkadaslarr Bir DJ olduqum icin Bizler gibi DJ olmaya calisan Kardeslerimee biraz Yardim etmek istedimmm
Bunun icin VIRTUAL DJ kullanan Arkadaslarimiza ufak bir kac yardim hazirladimm ve inanin Hepsi Bana aittir
Her DJ gibi Bende Virtual DJ kullaniyorumm bu yuzden artik PROFESYONEL oldumm... sizlerinde olmasi icin size RESIMLI ANLATIM hazirladimm Buyrun Baslayaylimm. ...
oncelikleee SAMPLE attik ama Muzige ritim tutmyor o zaamn autoPlay dediqimiz secenek var onu yaparsak olur
asagidaki adimlardan ve resimlerden baslayalim
1. Virtual Dj Programini Calistiyoruz
2. PLAY yazisi altindan Kucuk Yuvarlak Sembole tikliyoruz
3. Asaqida Siralanan seceneklerden '' autoPlay '' tikliyoruz. artik Musiclerinize ritim tutturabilirsiniz.
eee Ritimi Tutturduk peki Nasil Sample ekleyecez ? Hade Yapalimm
SAMPLE YERLESTIRME
indirdiqimiz yada arkadaslarinizdan aldiqiniz Ses Samplelerini asagidaki adimlardan ve resimlerden yaparak baslayalim
Virtual DJ kurduqumuz icin Bazi dosyalari otomatik olarak Belgerime gider bu yuzden ...
1. Belgelerim geliyoruz
2. Virtual DJ Dosyasina tikliyoruz
3. Gordugumuz Dosyalardan SAMPLE dosyasini bulup tikliyoruz Ve Buraya SAMPLE yani SesLerimizi atiyoruz.
islemm tamamlanmistir artik Programdan sample secebiliriz..
Peki Sample Nasil sececeqiz Hemen onuda asagidaki adimlardan ve resimlerden yaparak baslayalim
VIRTUAL DJ'den SAMPLE SECMEK
1. Programi calstiriyoruz
2. PLAY yazisi altindaki kucuk yuvarlak Simgeye tikliyoruz
3. Karsimiza cikan Seceneklerden '' LOAD '' tikliyoruz ( Load : yuklemek ) ve Daha onceden eklediqimiz Samplelerimizden istediqimizi Seciyoruz.
artik SAMPLE dinleyebilirsiniz...
NOT : eger sectiqimiz Sample calmiyorsa yani dinleyemiyorsaniz ;
1. O programa uymuyordur
2. Hatalidir
YAPTIGIMIZ REMIX KAYDETMEK
evett bir sanat eseri yani remix yaptiniz ve bunu kaydedip millete dinletip onlari Costurmak istiyorsunuz
ama ne yazikki kaydetmeyi bilmiyorsunuz
... hic uzulmeyin cunku onuda dusunduk ve size onun yardiminida yapacaqim
asagidaki adimlardan ve resimlerden yaparak baslayalim ve bu isi basaralim
1. Virtual DJ Programini Calistiyoruz
2. RECORD bolumune geliyoruz ( | BROWSER - SAMPLE - EFFECTS - RECORD | bolum seklinde dizilmistir...
3. Config Seceneqine Tikliyoruz . Acilan Pencerede En altta '' WAW - MP3 '' secenekleri var. MP3 seceqine tikliyoruz ve Daha Sonra islemm tamam saniyorsunuz ama yaniliyorsunuz
4. Dha Sonra Hemen altinda '' ENCODER '' ordan Remix'i nereye kaydetmeniz gerektiqini seciyorsunuz.( size tavsiyem belgelerim - Virtual DJ bolumne kaydedin)
6. Remix'imizi Yapmadan once Tekrar '' RECORD '' bolumune gelip '' START RECORDING '' seceneqine tikliyoruz ve Yine Kaydetmemiz yeri seciyoruz
Ve Remiximizi kaydetmeye basliyorr tabi sizde oyle '' ahh saniye isliyoo '' diye bakmayip hemen remixlemeye baslayin
Evet arkadaslarr sizee zorlanacaqinizz PUFF noktalar hakkinda yeterli bilgiyi vermis bulunmaktayimm... Zaten Bunlari yapin
ve Bu Programi biraz karistirin bu yazdiklarima ellemeden
Cok Yakinda sizde Benim gibi Bir PROFESYONEL olursunuz
Kendinize cok iyi bak umarimm Sizlerde benim gibi iyi birer DJ olursunuzz
by
|| DJ ToMy ||
|| MaXiMuM HiT MuSiC 2010 ||
|| Youtube - Dj ToMy & Dj SaLiH ||
|| FaceBook - Dj Salih & Dj Tomy ||
ReMiXLeRiMi DiNLeMeK iSTeRSeNiZ :
http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/yaz-sezonunda-muhtesem-club-remixler-maxicep-farkiyla-dj-tomy-and-dj-salih-and-dj-tuncay-358328.html
http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/bu-remix-size-coook-tanidik-gelecek-ama-koparken-100-bass-dance-2010-a-361202.html
http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/__kurtlar-vadisi-pusu-orjinal-jenerik-mix______-100-bass-____kolonlari-tutun-359086.html
http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/yaza-damgasini-vuracak-super-2-remix-2010-dinle-yorum-yap-356168.html
Bunun icin VIRTUAL DJ kullanan Arkadaslarimiza ufak bir kac yardim hazirladimm ve inanin Hepsi Bana aittir
Her DJ gibi Bende Virtual DJ kullaniyorumm bu yuzden artik PROFESYONEL oldumm... sizlerinde olmasi icin size RESIMLI ANLATIM hazirladimm Buyrun Baslayaylimm. ...
oncelikleee SAMPLE attik ama Muzige ritim tutmyor o zaamn autoPlay dediqimiz secenek var onu yaparsak olur
asagidaki adimlardan ve resimlerden baslayalim
1. Virtual Dj Programini Calistiyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. PLAY yazisi altindan Kucuk Yuvarlak Sembole tikliyoruz
3. Asaqida Siralanan seceneklerden '' autoPlay '' tikliyoruz. artik Musiclerinize ritim tutturabilirsiniz.
eee Ritimi Tutturduk peki Nasil Sample ekleyecez ? Hade Yapalimm
SAMPLE YERLESTIRME
indirdiqimiz yada arkadaslarinizdan aldiqiniz Ses Samplelerini asagidaki adimlardan ve resimlerden yaparak baslayalim
Virtual DJ kurduqumuz icin Bazi dosyalari otomatik olarak Belgerime gider bu yuzden ...
1. Belgelerim geliyoruz
2. Virtual DJ Dosyasina tikliyoruz
3. Gordugumuz Dosyalardan SAMPLE dosyasini bulup tikliyoruz Ve Buraya SAMPLE yani SesLerimizi atiyoruz.
islemm tamamlanmistir artik Programdan sample secebiliriz..
Peki Sample Nasil sececeqiz Hemen onuda asagidaki adimlardan ve resimlerden yaparak baslayalim
VIRTUAL DJ'den SAMPLE SECMEK
1. Programi calstiriyoruz
2. PLAY yazisi altindaki kucuk yuvarlak Simgeye tikliyoruz
3. Karsimiza cikan Seceneklerden '' LOAD '' tikliyoruz ( Load : yuklemek ) ve Daha onceden eklediqimiz Samplelerimizden istediqimizi Seciyoruz.
artik SAMPLE dinleyebilirsiniz...
NOT : eger sectiqimiz Sample calmiyorsa yani dinleyemiyorsaniz ;
1. O programa uymuyordur
2. Hatalidir
YAPTIGIMIZ REMIX KAYDETMEK
evett bir sanat eseri yani remix yaptiniz ve bunu kaydedip millete dinletip onlari Costurmak istiyorsunuz
ama ne yazikki kaydetmeyi bilmiyorsunuz
... hic uzulmeyin cunku onuda dusunduk ve size onun yardiminida yapacaqimasagidaki adimlardan ve resimlerden yaparak baslayalim ve bu isi basaralim
1. Virtual DJ Programini Calistiyoruz
2. RECORD bolumune geliyoruz ( | BROWSER - SAMPLE - EFFECTS - RECORD | bolum seklinde dizilmistir...
3. Config Seceneqine Tikliyoruz . Acilan Pencerede En altta '' WAW - MP3 '' secenekleri var. MP3 seceqine tikliyoruz ve Daha Sonra islemm tamam saniyorsunuz ama yaniliyorsunuz
4. Dha Sonra Hemen altinda '' ENCODER '' ordan Remix'i nereye kaydetmeniz gerektiqini seciyorsunuz.( size tavsiyem belgelerim - Virtual DJ bolumne kaydedin)
6. Remix'imizi Yapmadan once Tekrar '' RECORD '' bolumune gelip '' START RECORDING '' seceneqine tikliyoruz ve Yine Kaydetmemiz yeri seciyoruz
Ve Remiximizi kaydetmeye basliyorr tabi sizde oyle '' ahh saniye isliyoo '' diye bakmayip hemen remixlemeye baslayin
Evet arkadaslarr sizee zorlanacaqinizz PUFF noktalar hakkinda yeterli bilgiyi vermis bulunmaktayimm... Zaten Bunlari yapin
ve Bu Programi biraz karistirin bu yazdiklarima ellemeden
Cok Yakinda sizde Benim gibi Bir PROFESYONEL olursunuz
Kendinize cok iyi bak umarimm Sizlerde benim gibi iyi birer DJ olursunuzz
by
|| DJ ToMy ||
|| MaXiMuM HiT MuSiC 2010 ||
|| Youtube - Dj ToMy & Dj SaLiH ||
|| FaceBook - Dj Salih & Dj Tomy ||
ReMiXLeRiMi DiNLeMeK iSTeRSeNiZ :
http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/yaz-sezonunda-muhtesem-club-remixler-maxicep-farkiyla-dj-tomy-and-dj-salih-and-dj-tuncay-358328.html
http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/bu-remix-size-coook-tanidik-gelecek-ama-koparken-100-bass-dance-2010-a-361202.html
http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/__kurtlar-vadisi-pusu-orjinal-jenerik-mix______-100-bass-____kolonlari-tutun-359086.html
http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/yaza-damgasini-vuracak-super-2-remix-2010-dinle-yorum-yap-356168.html