vip üye

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Reklam sorunu bizim değil yönetimin sorunu. Bir şekilde üyeler arası sınıf farkı yaratacak bütün uygulamaları reddediyorum.

hocam başlı başına rütbeler sınıf farkına neden olmuyor mu zaten ?

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

Rygebin

Rygebin

Üye
Sınıf farkı da olmasın sadece reklam gitsin yeter

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
İstemiyom Vip falan reklam olasın yeter

• Beğen
Mert

Mert

Üye
Kesinlikle haklısın. Ama ona tahammül etmemin tek sebebi var. Forumda yeni üye olan biri danışacak biri ararken doğal olarak tecrübeli üyelerden yardım ister. Rütbe işi de bunu sağlayacak en basit yöntem. Aynı zamanda çoğu üyeyi aktif olması için motive eden bir şey.

• Beğen
Tepkiler: ghstr, cihanata_1 ve H0lligan

H0lligan

Üye
herkes haklı bee :close_tema:

• Beğen
Tepkiler: ghstr ve cihanata_1
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Reklam sorunu bizim değil yönetimin sorunu. Bir şekilde üyeler arası sınıf farkı yaratacak bütün uygulamaları reddediyorum.

Kesinlikle haklısın. Ama ona tahammül etmemin tek sebebi var. Forumda yeni üye olan biri danışacak biri ararken doğal olarak tecrübeli üyelerden yardım ister. Rütbe işi de bunu sağlayacak en basit yöntem. Aynı zamanda çoğu üyeyi aktif olması için motive eden bir şey.

bende tam aynı şeyleri yazıcaktım :islik

• Beğen
Tepkiler: Mert
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
aynen ve o kadarda olacak zaten rütbe her forumda var:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Tiye almamın sebebi buna karşı çıkıyor olmamdı benim. Kesinlikle karşı çıkıyorum ben para ödeyip vip üye olmaya. 5 yıl önce forumda herkesin eşit olduğu vurgulanıyordu ki cidden öyleydi. Yıllar geçtikçe kendi çizgisinden ayrılan bi forum görüyorum. En son tartışmam "en iyi cevap" seçeneğinde farklı rütbedeki üyelerin farklı puan hakları olmasıydı. Bunun üstünden çok zaman geçmeden hemen şimdi paralı üyelikler konuşuluyor.
Daha önce de dediğim gibi normalde herkese reklam sunmak zaten vip üyeden elde edilecek gelirin 4-5 katını elde etmek anlamına geliyor, amacımız gelir elde etmek olsa herkese reklam gösteririz zaten. Burada amaç makul bir ücretle başta reklamsız bir site deneyimi ve bununla birlikte ekstra avantajlar sunmak üyelere. Yani üyeler, reklam görmeyerek reklam görmüşçesine makul bir şekilde peşinen bir katkı sağlamış olacak sonuçta vip üye olan üye de mutlu olacak yönetim de.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Burada nasıl bir eşitsizlik olacak anlamış değilim sunulan özellikler zaten forumun gelirlerini karşılamaya yönelik biz bu ücreti ödemezssek reklam yine gösterilecek . Tamamen kalkma ihtimali de olmadığına göre makul ücretlerle bir vip üyelik alabilir. Ama bir üyeyi diğerinden üstün gösterecek ise o zaman dediğiniz de haklısınız. Yapılan avantajlar reklam engelleme tarzı öncelik vermeyen sadece birey tabanlı avantajlar olur ise kimsenin bir sıkıntısının kalmayacağı kanaatindeyim.

Mert

Mert

Üye
Daha önce de dediğim gibi normalde herkese reklam sunmak zaten vip üyeden elde edilecek gelirin 4-5 katını elde etmek anlamına geliyor, amacımız gelir elde etmek olsa herkese reklam gösteririz zaten. Burada amaç makul bir ücretle başta reklamsız bir site deneyimi ve bununla birlikte ekstra avantajlar sunmak üyelere. Yani üyeler, reklam görmeyerek reklam görmüşçesine makul bir şekilde peşinen bir katkı sağlamış olacak sonuçta vip üye olan üye de mutlu olacak yönetim de.
Hocam kendinize göre haklısınız ama yukarıda bir mesajımda dediğim gibi reklam sorunu, ondan gelen gelirler bizim değil yönetimin sorunu. Kaldı ki geçmişten bu zamana kadar sürdürülen herkesin tam anlamıyla eşit olduğu düzen de bitiriliyor bu uygulamalar ile. Vip kullanan üye ve yönetim mutlu olur tabi. Forumun geri kalan kısmı mutlu olacak mı acaba böyle bir düzenden? Ülkede zaten insanların hayatları net bir şekilde ayrılırken burda da insanlar arasında fark oluşturmak ne kadar doğru? Kendi adıma konuşuyorum, 6 yıldır benim bu forumda çoğu zaman okuyucu ara ara yazar olmamın yegane sebebi aynı ülkede yaşadığım her tabakadan insanla eşit koşullarda görüş alışverişi yapabiliyor olmam. Forumda daha önce yönetim olarak net bir şekilde karşı çıktığınız görüşü şimdi devreye sokmak ne anlama geliyor? Vip Üyelik - MaxiCep

Rygebin

Rygebin

Üye
Hocam kendinize göre haklısınız ama yukarıda bir mesajımda dediğim gibi reklam sorunu, ondan gelen gelirler bizim değil yönetimin sorunu. Kaldı ki geçmişten bu zamana kadar sürdürülen herkesin tam anlamıyla eşit olduğu düzen de bitiriliyor bu uygulamalar ile. Vip kullanan üye ve yönetim mutlu olur tabi. Forumun geri kalan kısmı mutlu olacak mı acaba böyle bir düzenden? Ülkede zaten insanların hayatları net bir şekilde ayrılırken burda da insanlar arasında fark oluşturmak ne kadar doğru? Kendi adıma konuşuyorum, 6 yıldır benim bu forumda çoğu zaman okuyucu ara ara yazar olmamın yegane sebebi aynı ülkede yaşadığım her tabakadan insanla eşit koşullarda görüş alışverişi yapabiliyor olmam. Forumda daha önce yönetim olarak net bir şekilde karşı çıktığınız görüşü şimdi devreye sokmak ne anlama geliyor? Vip Üyelik - MaxiCep
Yazan şahısta benim sorundan muzdaripmiş adı vip olmasın yetki falan da verilmesin ama forum reklamlarını görmeyelim hocam siz de dediklerini de haklısınız ama mobilde gerçekten rahatsız ediyor..

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
keşke Bizimde YAzsa Vıp Üye Diye :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
vip üyelik bildiğim kadarıyla sitedeki tecrübeli üyelere verilir, forumdaki aktifligi devam etsin diye her türlü imkân sağlanır
ayrıca bölüm yöneticileri o bölümle ilgili uzman olmuş kişilerden oluşur
kimsenin işine karışmak istemem ama bence bu konuda çok önemli bir durum
sitenin aktif ve popüler olması için denge çok önemlidir.

amaç reklam ise bence bir sorun yok çünkü ben o reklamları görmüyorum ilginç bir durum.

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
vip üyelik bildiğim kadarıyla sitedeki tecrübeli üyelere verilir, forumdaki aktifligi devam etsin diye her türlü imkân sağlanır

amaç reklam ise bence bir sorun yok çünkü ben o reklamları görmüyorum ilginç bir durum
Ben Reklam Engeleyici kulandıgım için reklam Fazla Sorun deqil Benim için

Rygebin

Rygebin

Üye

amaç reklam ise bence bir sorun yok çünkü ben o reklamları görmüyorum ilginç bir durum.
O vip üye potansiyeli farklı xenforo forum sistemini bilirim direk bu ücretli üyelik için ayar paneli var :ehe..

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
Bütce 640 tl . :D Benim Tahminim vıp üyelik 1 ay 20 2 ay 40 Sınırsız 100 tl :D Bence Bu Yani Ben Atım Kafadan Bu Olabilir . Ozan Abi Bi Söylesen Ona Göre Ayarlıcam Bütceyi

Ozan

Ozan

Admin
Bütce 640 tl . :D Benim Tahminim vıp üyelik 1 ay 20 2 ay 40 Sınırsız 100 tl :D Bence Bu Yani Ben Atım Kafadan Bu Olabilir . Ozan Abi Bi Söylesen Ona Göre Ayarlıcam Bütceyi
Şu an için şartları ve rakamları belli değil, sistemin olup olmaması ve hangi şartlarda olması gerektiği konusunda beklemedeyiz.

Üst Alt