Hasand.
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş link kırık be düzeltrica ederim dostum
hiç bir sorun yok
linkte herhangi bir sorun yok başka tarayicıdan deneyin
nasıl kırık oluyor tema eklenti de ben denedım sorun yok eklentıdekardeş link kırık be düzelt
hasan eklenti de olan dosyayı sil ve yeniden yükle hata varnasıl kırık oluyor tema eklenti de ben denedım sorun yok eklentıde
Arkadaşlar herkese merhaba...Vintage REMİX by HaSaNd temasını Carbide.ui ile yaptım.Sorun ya da düşüncenizi yazın güncellerim...Tema Nokia C7-00,N500&N603 denenmiştir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuan dostum öyle yapıyorum ama neden böyle hata verdı acabahasan eklenti de olan dosyayı sil ve yeniden yükle hata var
Oh be düzeşdi çok saolArkadaşlar herkese merhaba...Vintage REMİX by HaSaNd temasını Carbide.ui ile yaptım.Sorun ya da düşüncenizi yazın güncellerim...Tema Nokia C7-00,N500&N603 denenmiştir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sunucu hatası vardı tekrar yükleyince sorun kalktı tekrar teşekkürlerşuan dostum öyle yapıyorum ama neden böyle hata verdı acaba
abi bu temadaki Saat widgetine Bide O giriş ekranındaki Kısayolların ismi yok neden ?sunucu hatası vardı tekrar yükleyince sorun kalktı tekrar teşekkürler
saat deskclock skini ,kısayol isimlerini gizleme modu varkardeşim sen O ekran görüntülerindeki Saat widgeti ne biliyomusun bide O giriş sayfasındaki kısayolların ismi neden yok ?
abi bu temadaki Saat widgetine Bide O giriş ekranındaki Kısayolların ismi yok neden ?
kardeş o gizleme modunun adını at yetersaat deskclock skini ,kısayol isimlerini gizleme modu var
kardeş ekli dosyalar kısmından yani tema resimlerinin en altından indirbi bakarmsn link yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?