VINN ve DİĞERLERİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan3842

furkan3842

Üye
    Konu Sahibi
VINN ve DİĞERLERİ
Arkadaşlar ben sizlere turkcell vınn ı tavsiye ederim çükü diğer markaların çekmeme olayları mevcut heryerden herzaman internet keyfi için vını sizlere tavsiye ederim:bigstar::hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar her türlü sorularınız için ben burada sizleri bekliyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw bunların hepsi hikayeee reklamlarda çıkıyo wınn hızı falan ama hepsi yalan en iyisi baglat normal sınırsız bi hat takıl masaüstü pcnde ohh bak keyifine

Larock

Larock

Üye
3g ile internette en iyisi budur demek bence doğru olmaz. bu durum her kişiye göre yani bulunduğu konuma göre değişir. yani hangi operatörün 3g şebekesi kendisine yakınsa, onun için iyisi odur.
mesela benim olduğum yerde turkcell 2-3 diş sinyal alırken avea 4-5 diş alıyor. vodafone ise ful sinyal alıyor.

yamancafe

yamancafe

Üye
Arkadaşlar operatorlerin sadece sahtekarlıklarını paylaşlaşın hepsi hikaye bunların tarifesi marifesi kampanyaları dandik kazıktan başka bişey değil.

kalender900

Üye
En büyük vodafone.

RedColt

RedColt

Üye
Vınn kullanıyorum vodem de kullandım vodem tamamen çuvallama ... vınn 3g çoğu zaman çekiyor 3g olmasada iş görüyor.

nonamex

Üye
Yazlıkta yüzde 25 sinyal seviyesinde vınn kullandım hızım 100-150 arasındaydı hep sinyal düşüklüğünden kesilmeler yaşadım ama yinede beklediğimin 10 katı verim aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt