Vınn hızlandırma kesinlikle çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ltn53

Üye
    Konu Sahibi
Vınn hızlandırma kesinlikle çalışıyor
[/URL][/IMG]Merhaba arkadaşlar ben bizzat kendim deneyip yaptım ve şuan kullanıyorum evimde edge 2 çizgi çekerken 3g 2-3 çizgi çekmeye başladı.
nasılmı evde kablosuz bozuk bi modem vardı açtım içini biraz kırarakda olsa antenini söküp aldım, sonra bi toplu iğnenin ucunu kestim penseyle (bunu yapmaya gerek yok ama ne olur ne olmaz kestim ben), antenin kablosunu iğneye sardım leğim maknasıyla üstüne bant erittim kablo fazla oynamasın diye çakmaklada yapıp penseyle ezip sıkıştırıncada olabilir. sonra o iğneyi harici girişe taktığımda çalışmaya başladıdı. Modem huawei e176 dır. [/URL][/IMG][/URL][/IMG]

omer355

Üye
Karadenizlimisin :D

ltn53

Üye
    Konu Sahibi
Rizeliyim :D

garb02

Üye
arakadaş bizi saf mı buldun kota meselesi anladıysan sevindim sagılarımla

ltn53

Üye
    Konu Sahibi
:ehe Yöntem Rizece tabi ama normalde de VINN a anten alıp takarsanız aynı performansı almak mümkün
Ben başka bi forumda harici anten alanların yorumlarını okudum pek iyi olmadığını söylüyorlardı bende bi deniyim dedim benimki güzel oldu :)

----------Eklendi @ 02:40:33 ---------- Yazıldı @ 02:39:40 ----------

arakadaş bizi saf mı buldun kota meselesi anladıysan sevindim sagılarımla
ben hızlandırma amacıyla açtım :)

murat0288

murat0288

Üye
iyi güzelde vın neresine taktın anteni ikinci resimde yaptığını anlatmaktan daha ziyade klavyeni göstermişsin. yaptığın aparatın resmini koy bence....

umitarda

Üye
anteni vınn ın neresine taktın bi gösterseydin

ltn53

Üye
    Konu Sahibi
yarın resmini eklerim ben ama söyliyim tf-card yazan yeri açın altın sarısı bir yer var orada ine deliği gibi bir delik var oraya iğneyi yerleştirin fotoğraflarını yarın koyarım :) iyi geceler

vagrantali

vagrantali

Üye
Bakır telden de aynı çözüme ulaşmak mümkün

serinaga

serinaga

Üye
Ilginç ...