VıNN hız Ping arasındaki dengesizlik

Sponsorlu Bağlantılar

enverkeser

Üye
    Konu Sahibi
VıNN hız Ping arasındaki dengesizlik
Arkadaşlar bugün time gittim orda Vınn hızını gormek istiyorum dedim laptop verdiler elime al kendin dene dediler eyw dedim ve 3 kere hız ölçtüm net hızı 3mbit yaklaşık ama ping 1. ölçmede 89 2. ölçmede 70 3.de 62 felan çıktı. Şimdi ben önceden 2mbit ttnet kullanıyordum pingim 30-60 arasıydı vınnda aynı hızdan daha fazla olmasına rağmen ping nie böyleydi? Benim bildiğim net hızı ne kadar fazla olursa ping süresi o kadar düşüyor.yanlışmı? her ölçmede hızda çok fark yoktu
Ps: speedtest.smileadsl.com'dan yaptım ölçmeyi
Ps2: Pcde çalışan program veya download yapan program varmı diye bakmadım.

gastauskas

Üye
arkadasım sımdıden solım bn faturasız 3g vınn aldım ..4gb hedıye verdıler ama 4gb hıc bıtmıyodu saatlerce gırıyodum fılm ındırdım baya dosya way be dedım ıyı kı almısım sonra 1ay dolunca 4gb da otomatıkmen bıtmıs sayılıyo 1gb yukleddım 2 gun olmadı 500mb gıttı eskısıne nazaran daha az sayfalarda dolasıyom nerdeyse sadece netde gazete okuyom bıde facebook fılmmıs vıdeomus resımmıs hıc bırıne gırmıyom ..yanı turkcel ılk golunu attı ..musterı hızmetlerını aradım 3G yı 2G ye cevır dedı yavaslatır gene aynı gene cbk ve hızlı gıdıyo bu mb lar alcaksan bılgıne

benonur2000

benonur2000

Üye
Arkadaşlar bugün time gittim orda Vınn hızını gormek istiyorum dedim laptop verdiler elime al kendin dene dediler eyw dedim ve 3 kere hız ölçtüm net hızı 3mbit yaklaşık ama ping 1. ölçmede 89 2. ölçmede 70 3.de 62 felan çıktı. Şimdi ben önceden 2mbit ttnet kullanıyordum pingim 30-60 arasıydı vınnda aynı hızdan daha fazla olmasına rağmen ping nie böyleydi? Benim bildiğim net hızı ne kadar fazla olursa ping süresi o kadar düşüyor.yanlışmı? her ölçmede hızda çok fark yoktu
Ps: speedtest.smileadsl.com'dan yaptım ölçmeyi
Ps2: Pcde çalışan program veya download yapan program varmı diye bakmadım.

pingin internet hızıyla direkt bir ilgisi yoktur. Kullanılan bilgisayarın durumu o an şebekenin durumu v.s birçok etken vardır. genel bir prensip olarak mobil internet kullanımında pingin bir miktar daha yüksek olması olasıdır.

Not: müzik dinlemek-yüklemek, film izlemek-yüklemek, sesli görüntülü sohbet gibi alışkanlıklarınız çoksa vınn size uygun değildir tek seçenek limitsiz adsl fiber internet gibi çözümler

Üst Alt