Villas-Boas: "Neymar transferi bitti"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Villas-Boas: "Neymar transferi bitti"
​

Ha gittiydi ha gidiyordu olduydu olacaadı yok gitmeyecekti madritti barcelonaydı saçını kestir dediler yok olmaz dedi kulübümde mutluyum kalacağım dediydi derken haberlerin ardı arkası kesilmiyor büyük kulüplerin peşinde olduğu Neymar bu sefer kesin transfer olacak mı :ehe o bu değil peste bayağı iş görüyor yani

Buyrun buda sporx(kaynak) sitesinin haberi

"Chelsea Menajeri Andre Villas-Boas, Brezilyalı genç yıldız Neymar'ın sezon sonunda gideceği takımın belli olduğunu açıkladı.

Portekizli teknik adam, "Neymar'ın satışı tamamlandı bile. Sözleşme kasada kilitli duruyor" diyerek Santos'un, 20 yaşındaki yeteneğin satışı için bir Avrupa deviyle anlaştığını iddia etti.

Villas-Boas, "Ne yazık ki onu alan biz değiliz" diyerek Neymar'ı kadrosuna katamamaktan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirirken, bu transferi hangi takımın yaptığını biliyor gibi görünmesine rağmen politik bir şekilde "Satıldığını biliyorum ama onu alan kulübü bilmiyorum" diyerek herkesin ismini merakla beklediği kulübü söylemedi.

Kamuoyunda bu takımın ya Real Madrid ya da Barcelona olduğuna inanılıyor. Bir süre öncesine kadar Real Madrid seçeneği ağır basarken, Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki temaslar sonrası Barcelona'nın öne geçtiği iddia edilmişti. Şu anda da ibre Katalan ekibini gösteriyor."

sizce bu sefer olur mu
:hmmm:D

yakup_281

yakup_281

Üye
barça artistleri almaz

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
bende madrite daha yakın diye düşünmüştüm ama :hmmm

SHS

SHS

Üye
bakalım doğru mu :ehe

India

India

Üye
Menajeri real bize çok soğuk davrandı o yüzden transferden vazgeçtim barçalılar daha sıcak davrandı doğru düzgün teklif verdiler dedi giderse barçaya gidebilir. Neymarın artist bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum iyi ki madride gitmedi oyuncunun 2014'e kadar Santos ile sözleşmesi var onu da unutmayalım

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
barçaya gelmesi bence de iyi olur :eller: aslında ara dönemde alabilseler villanın yokluğunda iyi olurdu ama kendisinin açıklaması var kulübünde mutluymuş ayrılmayı düşünmüyormuş :islik

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ya barça ya gider yada reale

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...