.Villas-Boas: "Mourinho en iyisi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Villas-Boas: "Mourinho en iyisi"
Tottenham'ın başarılı çalıştırıcısı Andre Villas-Boas, eski çalışma arkadaşı Jose Mourinho'nun en iyi teknik direktörü olduğuna inanıyor.

Mourinho'dan çok şey öğrendiğini ve onunla çalışmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam Lancenet'e yaptığı açıklamalarda, "Mourinho muhtemelen bu dünyadaki en iyi teknik direktör. Onunla ve onun yanında çalışmış olmak bir ayrıcalık. Bir insanın nadiren tecrübe edebileceği bir şey. Futbola kendini bu kadar adamış, bilgili ve hırslı insana denk gelmek nadiren gerçekleşir." dedi.

'Seçilmiş kişi' adıyla anılan Portekizli'nin kendisinde de profesyonellik ve yetenek gördüğünü, bu sebeple onu yanına aldığını söyleyen Boas, "Onunla çalışmak benim için bir onurdu." şeklinde konuştu.

Kendisini Mourinho'yla kıyaslamadığını söyleyen genç çalıştırıcı, "Birilerine benzemeye ya da onlar gibi anılmaya çalışmıyoruz, bu sebeple karşılaştırılmamız saçma. İkimiz de aynı takımla yola başlayıp aynı takımlara geçiş yaptık. Ama ben onu taklit etmiyorum, böyle bir düşüncem de yok." sözleriyle bu tip karşılaştırmalara karşı çıktığının altını çizdi.

Sir Bobby Robson'ın Porto'yu yönettiği zamanlarda kendisine çok yardımcı olduğunu söyleyen Villas-Boas, "Aynı binada oturuyorduk ve bana çok yardımı oldu. Benim antrenmanlara gelmeme izin veriyordu. Porto taraftarıydım ve onun sayesinde futbol kariyerimdeki ilk seçimlerimi de yaptım." ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki Andre Villas-Boas, kendi teknik direktörlük kariyerine başlamadan önce Porto, Chelsea ve Inter'de Jose Mourinho'nun asistanlığını yapmıştı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yine milliyetçilik. Buna ben de katılıyorum ama, bence Mou en iyisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...