Vilanova: "Mourinho hiçbir zaman futbol konuşmuyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vilanova: "Mourinho hiçbir zaman futbol konuşmuyor"
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın araları hep açık olmuştu. Ama Portekizli çalıştırıcı ile Barcelona'nın asistan koçu Tito Vilanova'nın arasında her zmaan bambaşka bir aşk vardı.

İkili arasındaki en büyük temas, sezon başında oynanan İspanya Süper Kupası maçında yaşanmış; Mourinho, Vilanova'nın gözünü çıkartmaya çalışmıştı. Ancak şimdi de Vilanova'nın 2010 kasımında Portekizli teknik adamı sert bir dille eleştiren bir demeci ortaya çıktı.

Vilanova, 2010 yılının kasım ayında La Vanguardia'ya yaptığı açıklamada "Bir teknik adam her hafta istediği şekilde konuşmamalı ve kendisine soru soran birine saldırmamalı. Mourinho hiçbir zaman futbol konuşmayan bir futbol adamı. Ben bu durumdan hoşlanmıyorum." dedi.

Mourinho'nun oynattığı futbolu da eleştiren Vilanova, "O geride dört savunmacı ve önlerinde iki orta saha oyuncusu oynatıyor. İleride bıraktığı dörtlü ise topun onlara gelmesini bekliyor. Böyle bir taktikle bir takımın güzel futbol sergilemesini bekleyemezsiniz." şeklinde konuştu.

Mourinho'nun takım yerine ilgiyi kendi üzerine çekmesini de yanlış bulduğunu belirten teknik adam, "Bir teknik adamın başrolü oynaması hiçbir zaman iyi bir şey değildir. Bunu ilgi çekmek için yapıyor. Çünkü futbolcu olmak istemiş ama olamamış. Real Madrid harika oyunculara sahip bir takım. O kadar zengin bir kulübün böyle yıldızlara sahip olması normal. İstedikleri oyuncuyu kadrolarına katabiliyorlar. Bizim harcadığımızın iki katını harcıyorlar. Ama sahada sergiledikleri futbolu hiç beğenmiyorum." ifadelerini kullandı.

Vilanova, Barcelona'daki teknik direktörlük kariyerine 1 Temmuz'da resmen başlayacak.
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
laf yerine iş bekliyorum :oke:
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekleyin gelecek sezon villa'mızda iyileşirse yine bütün kupalar barçaya :good: :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
353
Akıncı
Haydar
Cevap
7
Görüntüleme
453
Akıncı
Akıncı
Cevap
7
Görüntüleme
451
Akıncı


Üst Alt