Vilanova: "Messi yapınca kolay gözüküyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vilanova: "Messi yapınca kolay gözüküyor"
Barcelona'nın başarılı teknik direktörü Tito Vilanova, Arjantinli oyuncusu Lionel Messi'nin rekor kırmayı kolay gösterdiğini düşünüyor. Pazar akşamı oynanan maçta Betis'i 2-1 deviren Barcelona'nın iki golünü de kaydeden yıldız oyuncu, bir sene içerisinde 86 gol atarak, Gerd Müller'in 85 gollük rekorunu da kırmış oldu.

Bununla birlikte, Vilanova, Messi'nin rekor kırmayı kolay gösterdiğine dikkat çekerken, rekorun kırılmasında takım oyununun en önemli faktör olduğunu söyledi.

Her oyuncusundan övgüyle bahseden teknik adam, "Oyuncularımın hepsinden, tek tek memnunum. Her zaman için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz." dedi.

Yıldız oyuncunun rekorunu geliştirmek için daha önünde üç tane daha maç olduğunun dikkatini çeken başarılı teknik adam, "Lionel'in golleri bize galibiyeti getirdi, ama unutmamak lazım savunmada da oldukça iyiydik. Uzun bir süreden sonra ilk defa böylesine savunma yapmak zorunda kaldık, başarıyla da üstesinden geldik." şeklinde konuştu.

Arjantinli gol makinesinden yere göğe sığdıramayan Vilanova, "Büyük oyuncular genelde kariyerlerinin sonuna doğru değerlenirler. Messi, bunu çok erken yaşta başardı. O şimdiden tarihteki en büyük futbolcu oldu ve önünde daha nice seneler var. Kesinlikle sınırları olmayan bir futbolcudan bahsediyoruz." ifadelerini kullandı.

Maç sonunda Andres Iniesta Facebook hesabından Lionel Messi'yi kutlarken, Valdes'de harika bir maçın ardından, inanılmaz bir rekor kıran takım arkadaşına tebriklerini iletti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
245
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
392
DiaBLoS
___kaptan___
Cevap
0
Görüntüleme
201
___kaptan___
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
474
jojo_va


Üst Alt