Vilanova: "Daha şampiyon olmadık"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vilanova: "Daha şampiyon olmadık"
Barcelona'nın İspanyol çalıştırıcısı Tito Vilanova, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Real Madrid ile aralarındaki puan farkının 11'e çıkmasına rağmen ligde henüz hiçbir şeyin belli olmadığını söyledi.

İkinci yarıdaki etkili oyunuyla Levante'yi deplasmanda 4-0 deviren Barcelona, Real Betis'e 1-0 yenilen Real Madrid'le arasındaki puan farkını 11'e çıkardı. Bununla birlikte 2. sıradaki Atletico Madrid, Sevilla'yı 4-0'la geçerek lideri takibini sürdürdü.

Maç sonunda yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan İspanyol teknik adam, "İkinci yarıda çok çabuk goller attık ve bu goller bize maçı getirdi. İlk yarı tam beklediğimiz gibi geçti, zira rakibimiz birlikte iyi çalışan bir takım, ama bir o kadar da çabuk dağılabiliyorlar." şeklinde konuştu.

Ligin henüz bitmediğini hatırlatan genç teknik adam, önlerinde oynayacakları bir çok maç olduğunu ve Atletico'nun hafife alınmaması gerektiğini dile getirdi..

75 puan daha toplamanın zorlu bir görev olduğunu söyleyen Vilanova, "Hâlâ oynayacak çok maçımız var. Son şampiyon olduğumuz sene Real Madrid'le yine aramızda 11 fark vardı. Ancak son maça kadar mücadelemizi sürdürmüştük" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid'e dikkat etmeleri gerektiğini dile getiren 43 yaşındaki teknik adam, "Atletico Madrid ayaklarını sağlam basarak geliyor. Geçtiğimiz sezonda da iyi oynadılar. Yapabileceğimzi tek şey Atletico'yu yenmeye odaklanmak. Kendimize odaklanalım istiyorum." dedi.

Barcelona, Levante galibiyetiyle puanını 37'ye çıkardı.
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
barçanın başına yılmaz vural gelse bile bu takım şampıyon olur adamlar teknik direktörsüz oynasın yine şampıyon olur adamlar nasıl oynayacaklarını ezberlemiş
 
  • Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öyle
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fabregasıda çok beğeniyorum :spr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt