Vilanova: "Böyle devam etmeliyiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vilanova: "Böyle devam etmeliyiz"
Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova dün akşam kazandıkları maçın arından lig rekorunu kırdıkları için oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Bu hafta oynadığı maçta sahasında Athletic Bilbao'yu konuk eden Katalan ekibi rakibini 5-1'lik skorla yenmeyi başardı. 14 maçta 13 galibiyet ve 1 bebaerlik alan Barça ligin en iyi başlangıç rekorunu da galibiyetle birlikte eline geçirdi.

Takım olarak aynı tempoda devam etmeleri gerektiğini söyleyen Vilanova maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Rekoru kırdığımız için çok mutluyum ama öte yandan oyuncularımın bu maçta ortaya koydukları oyun beni daha çok mutlu etti. Skor 5-1'e geldiğinden bile pres yapmaya devam ettik ve gol atmak için çabaladılar. Aynen bu şekilde devam etmeliyiz. Daha önümüzde oynayacağımız birçok maç var." ifadelerini kullandı.

Athletic Bilbao'nun değişik bir taktiğe sahip olduğunun altını da çizen başarılı teknik adam, "Bilbao'nun çok değişik bir dinlenme anlayışı var. Top sizdeyden düşünmenize süre bırakmıyorlar. Eğer doğru oynayamazsanız Bilbao sizi oldukça zorlar. Biz riski aldık ve bu maçı kazanmayı başardık." diye konuştu.

Son olarak Pep Guardiola'nın yılın en iyi 3 teknik adamı arasında gösterilmesine de yorum yapan Vilanova, "O son 4 yılda çok büyük başarılara imza attı. Kazandırdığı kupalar ve oynattığı futbol takdir topladı. Ben de bunun bir parçası olduğum için gurur duyuyorum" dedi.

Barcelona 40 puanla La Liga'da açık ara liderliğini sürdürüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt