Vilanova: "Beni Guardiola ile kıyaslamayın"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vilanova: "Beni Guardiola ile kıyaslamayın"
Pep Guardiola'nın yerine göreve gelen Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova, bugün Katalan ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Barcelona ile 14 kupa kaldırmayı başaran Guardiola, nisan ayında görevi bırakacağını bir basın toplantısı ile duyurmuştu. Aynı basın toplantısında Guardiola yerine Vilanova'nın da göreve geleceği açıklanmıştı.

Vilanova, bugün kendisi adına yapılan imza töreninin ardından FCB'ye verdiği demeçte "Guardiola'ya teşekkür ederim. o benim abim gibiydi. Onunla yaklaşık 5 sene birlikte çalışmak benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Chelsea maçından sonra Guardiola bana artık ara vermek istediğini söyledi ve kulübün bana teklifte bulunabileceğinden bahsetti. İlk önce buna şaşırdım. Çünkü böyle bir şeyi daha önce duymamıştım. Ama sonra kulüp bana teklifte bulundu. Bir kaç gün düşündükten sonra da kabul ettim." dedi.

Guardiola'nın bu yaz başka bir takım çalıştırması durumunda onunla beraber çalışmaya devam edeceğini de sözlerine ekleyen Vilanova, "Guardiola ara verdiği için onunla yollarımız ayrıldı. Ben burada sadece işimi yapmak için bulunuyorum. Eğer bir şey kazanamazsam insanların beni Guardiola ile kıyaslayacaklarını biliyorum. Bundan çekinmiyorum. Ama nasıl olsa her şekilde kaybedeceğim. O yüzden beni guardiola ile gereksiz yere kıyaslamayın." şeklinde konuştu.

Takımda bazı değişiklikler yapıp yapmayacağı yönündeki soruyu da cevaplandıran genç çalıştırıcı, "Pep ile neredeyse her fikrimi paylaştım. Bu yüzden şu an bir değişiklik yapmak gibi bir fikrim yok. Alves takımda kalacak. Bu kesin. Keita için de aynı şey geçerli. Kalmak istiyor ve kalacak." ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon real Madrid'den şampiyonluk unvanını geri alması için kendisine sunulduğu iddia edilen transfer bütçesi ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Vilanova, "35 milyon avro mu? Bana kimse bir miktar söylemedi. Biz bir stoper bir de sol bek arıyoruz. her hangi bir sakatlık yaşamazsak forvet almayacağız." dedi.

Vilanova'dan sonra açıklamalarda bulunan başkan Sandro Rosell de "Zubizaretta onu bana önerdikten sonra bir saniye bile düşünmedim." şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt