ıRagnaRı Üye muratalperr55' Alıntı: diziye başladım akşam 3.bölümü izleyeceğim dizi gayet güzel şimdilik vikings Genişletmek için tıkla ... Beğenmene sevindim.İlerleyen bölümlerde heyecan daha da artacak.
muratalperr55' Alıntı: diziye başladım akşam 3.bölümü izleyeceğim dizi gayet güzel şimdilik vikings Genişletmek için tıkla ... Beğenmene sevindim.İlerleyen bölümlerde heyecan daha da artacak.
Murat Alper Üye Konu Sahibi ıRagnaRı' Alıntı: Beğenmene sevindim.İlerleyen bölümlerde heyecan daha da artacak. Genişletmek için tıkla ... yanlız ilk bölümüde baktımda ragnar'ın karısıda az değil iyi dövüşüyormuş süper yani dizi
ıRagnaRı' Alıntı: Beğenmene sevindim.İlerleyen bölümlerde heyecan daha da artacak. Genişletmek için tıkla ... yanlız ilk bölümüde baktımda ragnar'ın karısıda az değil iyi dövüşüyormuş süper yani dizi
ıRagnaRı Üye muratalperr55' Alıntı: yanlız ilk bölümüde baktımda ragnar'ın karısıda az değil iyi dövüşüyormuş süper yani dizi Genişletmek için tıkla ... O hatun bi harika
muratalperr55' Alıntı: yanlız ilk bölümüde baktımda ragnar'ın karısıda az değil iyi dövüşüyormuş süper yani dizi Genişletmek için tıkla ... O hatun bi harika
Murat Alper Üye Konu Sahibi ıRagnaRı' Alıntı: O hatun bi harika Genişletmek için tıkla ... ilk sezonun 6.bölümü süper ya bölüm harikaydı ve ragnar reis oldu ya
ıRagnaRı' Alıntı: O hatun bi harika Genişletmek için tıkla ... ilk sezonun 6.bölümü süper ya bölüm harikaydı ve ragnar reis oldu ya
ıRagnaRı Üye muratalperr55' Alıntı: ilk sezonun 6.bölümü süper ya bölüm harikaydı ve ragnar reis oldu ya Genişletmek için tıkla ... adam reyizzzzzzzzzzzzzzz
muratalperr55' Alıntı: ilk sezonun 6.bölümü süper ya bölüm harikaydı ve ragnar reis oldu ya Genişletmek için tıkla ... adam reyizzzzzzzzzzzzzzz