Videolardaki Anketlere İnadına Yanlış Cevap Vermek :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Videolardaki Anketlere İnadına Yanlış Cevap Vermek :)
Haber sitelerindeki Haberin görüntüsü Olan videlolara son zamanlarda Saçma Sapan Anketler Eklenmiş buna Acayip derecede uyuz oluyorum zaten hepsinede Yanlış cevaplar veriyorum

Ekli dosyalar

bydexer

bydexer

Üye
Bunlar aslen faydalı olan analizler,bence yanlış cevap verilmemesi daha iyi olur diye düşünüyorum;çünkü verdiğiniz cevaplar doğrultusunda girdiğiniz siteler güncellenicektir.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence kamuoyu araştırması bunlar Anketör kullanmak Yerine bu şekilde bazı verileri elde etmeye Çalışıyorlar üni öğrencileri anket işinden geçimlerini sağlıyor bu şekilde onlarda ekmeklerinden oluyor o yüzden karşıyım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Başlık şöyle olmalıydı
[h=1]Videolardaki Anketlere İnadına Yanlış Cevap Vermek[/h]

----------Eklendi @ 04:21:28 ---------- Yazıldı @ 04:20:30 ----------

Bence kamuoyu araştırması bunlar Anketör kullanmak Yerine bu şekilde bazı verileri elde etmeye Çalışıyorlar üni öğrencileri anket işinden geçimlerini sağlıyor bu şekilde onlarda ekmeklerinden oluyor o yüzden karşıyım

Kirlet ki çöpçüler para kazansın :oke: kirlenmek güzeldir.

• Beğen
Tepkiler: tragedie

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben vicdan yapıyorum ve doğru cevap veriyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sadece video değil, nerede 'aniden' önüme bir anket çıksa didiklerim her tarafını, illa ki cevaplamadan kurtulurum anketten.

Mesela bir seferinde yine videoda anket çıkmıştı. Çarpı işareti falan yoktu bende 1 dk. falan bekledim ki geçsin. Geçmedi. Sayfayı yeniledim. Öyle çarpı işareti geldi ve bastım.

Yine sahibinden.com'dan anket yapılmıştı. Uzun yazıları okuyum 'Ankete katılmıyorum, teşekkür ederim'i seçmiştim :ehe

Bende de alışkanlık olmuş :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ekşi sözlüğe ve diğer sözlük ve forumlara baktığımda sadece ekşicilerin ağırlıkla tercih ettiği bir olay analizini yaptım. Bu anketleri adamlar kötü amaçla yapmıyor ve ben de bu yüzden yanlış cevap ver(e)miyorum.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
5600 kişinin katılımıyla internet üzerinden gerçekleştirilen bir anket sonucuna göre internet kullanan bayanların sayısı, erkeklerin sayısından %35 daha fazla. Yine anket sonuçlarına göre Türkiye'de interneti en çok 0-6 yaş grubu kullanıyor.....

Bu anketler yukarda yazmış olduğum gibi iki satır haber yazmaktan başka hiçbişey için kullanılmaz. Sonuçları da Türkiye'ye genellerler.

SHS

SHS

Üye

Bu anketler yukarda yazmış olduğum gibi iki satır haber yazmaktan başka hiçbişey için kullanılmaz. Sonuçları da Türkiye'ye genellerler.

aynen :oke: ayrıca bırakın 5bin 6bin kişiyi 100kişiye sorup Türkiye geneline yorumluyorlar, bu nası bi saçmalıktır ya.. ayrıca haber sitelerindeki diğer bi sorun: Reklam.. Sağdan alttan üstten soldan reklam yetmiyormuş gibi girerken 8sn bekleyin reklamları yada aniden çıkan reklamlar :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt