video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahhooww

Üye
    Konu Sahibi
video sorunu
n8 e bilgisayardan yüklediğim videoları izlerken bir süre sonra genel hata hafıza dolu bazı dosyaları silin diyor. ama telefon hafızasındada depo hafızasındada hazlasıyla yer ver sizce bu hatanın kaynağı nedir?

hakan_710

hakan_710

Üye
ram yetmiyodur büyük ihtimalle telefonu kapatıp açın düzelmesi gerek

ahhooww

Üye
    Konu Sahibi
kapatıp açtım sürekli aynı hatayı veriyor..rem yetmicekse neden videoyu çalıştırıyor ozaman bi hatamı var

hakan_710

hakan_710

Üye

ahhooww

Üye
    Konu Sahibi
111.020.0203 symbian belle

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Düşük ihtimalle codec sorunundan, yüksek ihtimalle çözünürlük sorunundandır diye düşünüyorum.
720p'den daha yüksek çözünürlüklü bir film deniyorsanız, örneğin 1080p gibi; telefon bunu açamayabilir.
İşlemler yapılırken RAM üzerinden yürüdüğü için, yüksek çözünürlüklü filmler yüksek miktarda boş RAM gerektirir.

hakan_710

hakan_710

Üye
yazılım kaynaklı bi sorun olabilir. v111.030.609 çıktı forumda olması gerek onu yükleyin bi de öyle deneyin. olmazsa v25.007 ye dönün en sorunsuz sürüm bu

WanteD_232

WanteD_232

Üye
yok aynı sorun bende de var.. Kapatıp açmakla ramla alakalı değil.. Olsa önceden olurdu.. 150-200şer mblık parçalar halinde 1080p film bile izledim.Önceden problemsiz tümünü açıyordu.. Şimdi hd bile değil 2 saatlik filmde hafıza dolu diyor kapatıyor.. Bir de çok ufak takılma yapıyor.. Bellenin videodaki sorunu bu.. Anca güncelleme ile düzelme ihtimali var diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt