Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harbi o 3310'lar bir zaman herkesin elindeydi .. 2007 yılında maxicepte bir konu açılmış en iyi telefon hangisi diye herkes 6300 demiş.Şimdi 2012 kimse Nokia'dan söz etmiyor.Hatta antileri çoğalıyor.
anılbaran
Üye
nokia yaya azcık destek olsanız iyi olck ama
ByYlmzZz
Üye
aynen öyle anticiler çoğalıyor..yazık oluyor nokia'ya..bri farklılık yapması gerek yoksa iflasa gider...
Harbi o 3310'lar bir zaman herkesin elindeydi .. 2007 yılında maxicepte bir konu açılmış en iyi telefon hangisi diye herkes 6300 demiş.Şimdi 2012 kimse Nokia'dan söz etmiyor.Hatta antileri çoğalıyor.
nokia hala wp 7 den vazgeçmiyor bu arada wp7 de flash player desteği için windows ve nokia adobe ile irtibata geçmiş diye duydum bilgisi olan var mı eğer olumlu sonucu olursa biraz ses getirir diye düşünüyorum zaten 2011in son çeyreğinde özellikle aralık ayında 140.000 ek uygulama için bazı firmalarla bağlantıya geçmişlerdi
ByYlmzZz
Üye
nokia şu an birçok firmayla anlaşma yolunda gerek uygulama gerek donanım gerekse yazılım bu onun son hamlesi gibi iyi kullanmalı ses getirmeli..nokia hayranlarını üzmez umarım..
forever1907+
Üye
nokıa ne zaman symbiandan vazgeçti (windowstan da) ozman toparlar kendini.ama eskisi gibi olması çok zor.eskiden iphonemi galaksimi xperiamı vardı.nokıanın saltanatı önce iphoneyla yavaş yavaş sonra androidle tamamem sona erdi.sıfır telefon alacak adam artık (teknolojiden azda olsa anlıyorsa) alternatiflerede bakar.eskiden yeni tel alacak direk nokıa reyonuna yönleyrdu.bakalım biz tüketici olarak daha neler görecez....(şahsen nokıanın sahalaara dönmesini isterim)
Narutodth
Üye
Nokia gibi devasa bir şirket neden böyle rezil telefonlar çıkarıyor hiç anlamıyorum
ByYlmzZz
Üye
aynen kardeşim bende tekrar sahalara dönmesini isterim..
nokıa ne zaman symbiandan vazgeçti (windowstan da) ozman toparlar kendini.ama eskisi gibi olması çok zor.eskiden iphonemi galaksimi xperiamı vardı.nokıanın saltanatı önce iphoneyla yavaş yavaş sonra androidle tamamem sona erdi.sıfır telefon alacak adam artık (teknolojiden azda olsa anlıyorsa) alternatiflerede bakar.eskiden yeni tel alacak direk nokıa reyonuna yönleyrdu.bakalım biz tüketici olarak daha neler görecez....(şahsen nokıanın sahalaara dönmesini isterim)