Haber Video mesajlaşma uygulaması Glide WP'ye gelecek!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Video mesajlaşma uygulaması Glide WP'ye gelecek!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Glide'ı hiç duydunuz mu? Glide, kendisini en hızlı video mesaj gönderme servisi olarak tanıtan iletişim servislerinden bir tanesi. Eğer son birkaç yıldır WP fanatiklerinden biriyseniz, bu servisi pek fazla duymamış veya duyduysanız da dikkat etmemiş olabilirsiniz. Çünkü servisin WP mağazasında herhangi bir uygulaması yoktu. Ancak görünüşe bakılırsa bu durum değişmek üzere. Gelen haberler, Glide'ın şu anda bir WP uygulaması üzerinde çalıştığı yönünde...

Glide ilgilileri, resmi Facebook sayfaları üzerinden "herhangi bir wp uygulaması üzerinde çalışıp çalışmadıkları yönünde" yöneltilen soruya "üzerinde çalışıyoruz" diye cevap verdiler. Elbette henüz uygulama için bir çıkış tarihi söz konusu değil, ancak üzerinde çalışılıyor olması bile hiç yoktan iyidir.

Peki Glide'ı bu kadar önemli yapan şey ne? Glide özellikle iOS ve Android platformlarında gerçekten oldukça popüler bir uygulama. Herhangi bir upload veya download gerektirmeksizin inanılmaz derecede hızlı video-mesaj gönderebiliyor. Mesajlar eş zamanlı olarak veya daha sonra izlenebiliyor. Sohbetler bulut depolama alanı üzerinde saklanıyor, o yüzden telefonunuzda mesajları indirmek için yer açmak zorunda kalmıyorsunuz. Uygulamada aynı zamanda oldukça güzel bir özellik olan grup sohbeti de yapabiliyorsunuz. Ve pek çok modern fotoğraf/video uygulamasında olduğu gibi, bu uygulamada da videonuzu iyileştirebilmeniz için çeşitli filtreler bulunuyor. Özellikle "sepya" efektli video sohbet çok güzel olabiliyor.

Glide, facebook sayfasından belirtse de henüz uygulamayla ilgili resmi bir duyuru yapmış değil. WP uygulamasıyla ilgili yeni gelişmeler ve haberler ortaya çıktığında, sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: PureFood, beats, 4MaGuS ve 3 diğerleri

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Özgür abi peki telefonun kendi görüntülü konuşması ne zaman açılacak?

saynesim

saynesim

Üye
bence şebeke üzerinde görüntülü görüşme gelmeyecek inşallah yanılırım 8.1 güncellemede insanlar çok büyük şeyler bekliyor umarım ki sağlam bir güncelleme yaparlar

Son düzenleme:
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için :tşk: Özgür abi.

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Özgür abi peki telefonun kendi görüntülü konuşması ne zaman açılacak?
Al işte yarama tuz bastın.Micro şunu hallet artık ya yazıktır günahtır 1600tl lik telefonda görüntülü konusma yapamıyoruz(hat üzerinden)
Program içinde sağolun indirip denicem teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Rainesto
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende telefonun işletim sisteminin (Windows Phone) olgunlaşıp olgunlaşamadığını dosya yöneticisinin olabilmesine bağlıyorum. Ne zamanki telefonlarımızda dosya yöneticisi istenildiği gibi görülür, o zaman bir çok özellikte onunla birlikte görünür diyorum. Hatta skype görüntülü görüşme amacı dışında kullanılmıyor şuan. Ama dosya yöneticisi geldikten sonra inanıyorum ki dosya gönderme alma, mp3 gönderme alma, video gönderme alma v.b. peşinden skype'a eklenecektir diyorum.

Üst Alt