Video Kayıt Sorunu (V.52 de başladı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tupac20

Üye
    Konu Sahibi
Video Kayıt Sorunu (V.52 de başladı)
daha önce gayet güzel video kayıt yapıyordu... V.52 yükseltince kamera daha net göstermeye başlamış ve video kayıt yaptığımda yapılıyor ama izlemeye başladığımda ise sanki bozuk bir cd den film izliyormuşum gibi donuyor 10 sn sonrasını göstererek devam ediyor... Ne yapmam lazım yardın edin lütfen... teşekkürler

dekonline

dekonline

Üye
aynı sorun bende de var. 1 dakika gibi kayıt yapıyorum. Görüntü gayet güzel. Ama 5-6 sn itibaren video donma yapıyor. 30-40 sn arası tekrar düzeliyor felan.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hard format atın olmadı sürümü tekrar yükleyin

tupac20

Üye
    Konu Sahibi
V.52 sürümünü mü tekrar yükleyelim... yoksa eski versiyona geçiş mi yapalım

dekonline

dekonline

Üye
Bugün tekrar bir video kaydettim. Bu sefer hiçbir takılma olmadı. İnşallah bir seferlik olan bir hatadır.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
O bende de oldu v52'ye ilk geçtiğimde ama sadece İlk video kaydı ve o kaydı çalıştırmaya çalıştığımda oldu. Ondan sonraki hiçbir video çekimi ve oynatmasında problem olmadı. Bu problem devam ederse yeni bir versiyon atarlar tekrar. Yalama oldu iyice telefon :D

tupac20

Üye
    Konu Sahibi
adam akıllı bi versiyon çıkarmıyorlar ki... telefon gayet güzel ama kamerasını ilk açtığımda görünce şaşırdım... benim eski K750i bunun kamerasından daha iyi çekiyordu walla... ses kaliteside dehşetti K750i nin...

bloodybending

Üye
bu 5800 da olan bir problem. Sadece bazen denk gelirsiniz. Sanki cd çizilmiş gibi videoda atlamalar oluyor. Umursamıyorum artık ben.

tupac20

Üye
    Konu Sahibi
yok hacı ya ne her zaman ki problemi... son versiyonu yükledikten sonra bu şekilde oldu... eskilerde hiç olmuyordu bende... senin telefonunda sorun vardır o zaman... benimki hala düzelmedi ya...

SilentOne

SilentOne

Üye
sen en iyisi tekrar yükle yazılımı

tupac20

Üye
    Konu Sahibi
tekrar nasıl yüklicem ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt