Video Editor Symbian^3 [Unsigned--Tam Sürüm--%100 Çalışma Garantisi] __Cyber Shot__

matrik15

Üye
ben yükleyemedim kardeş tek tek bi anlatı versene

ben format attığımda yanlışlıkla silindi bulamıyrum şimdi bunu yükledim sertifika hatası veriyor

- - - Eklendi - - -

ben format attığımda yanlışlıkla silindi bulamıyrum şimdi bunu yükledim sertifika hatası veriyor

Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonunuz hackli ise yükleyebilirsiniz hackleme işlemini kısa yoldan yapma linkini attım. Ondan sonra indirip telefonunuza atıp kurulum yapabilirsiniz.
Dikkat: Bu programın telefonunuza uygun olanı, telefonu Belle sürümüne güncelleyince otomatik olarak gelir. Burdaki portlanmış halidir, daha iyidir N8, E7 vb. telefonlarda zaten vardır. Bu yüzden C6-01 vb telefonlar ağır çalıştırabilir.
Bence telefonunuzu güncellemek en iyisi...

tuplic61

Üye
c7 hackli program açılmıyor

nokia 808 için böyle programlar yokmu? movie editör tarzında olmalı kendi programı var silent movie film direktör bir ota yaramaz sadece videoları kesiyor biçiyor hiç bir şekilde müzik,resim,yazı vb ekleyemiyorsun n70,de bile bu özellik vardı peki hackli olmayan cihazlar için çıkmazmı nokia 808 önceliğim

DJ SNN

Üye
lann bide signedini yapın lan şunun herşey hack m*

hacksiz versiyonu çıkmadımı bu pronun millet yada başka editör programı yokmu 808 için

Agent17

Üye

Tepkiler: adem73
telefonu hackli olmayanlar içinde çıkarın millet ayıp oluyor ama