Video Düzenleyici v2.5 Türkçe S60v3/S60v5 | Resimli ve Müzikli Slayt Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

ronin_19

Üye
teşekkürler

tuncay89

Üye
cok tesekurler dostum youtubeye koymaya basliyorum bille slayt videolari :D

maniak_yazici

Üye
Merhabalar maxicep ailesi program aslında v3 uyumludur ama içinde biraz değişiklik yaparak s60 v5 N97 telefonda da çalışmasını sağladım ayrıca klavye olmayan s60v5 telefonlar 5800 gibi virtualkey programını kurarak kullanabilirler ve ilginize sunmak istedim Video düzenleme programı kesme birleştirme ve fotoğraflarınızla müzikli slayt oluşturma vb seçenekleri olan uygulama Yenilik olarak bir iki kayma efek"i eklenmişRESİMLER KENDİ TELEFONUMDAN N97 KULLANICILARI YATAY EKRANDA PROGRAMI KULLANABİLİRLER 5800 KULLANICILARI VE KLAVYESİ OLMAYAN S60V5 TELEFON KULLANICILARI İSE VİRTUALKEY PROGRAMINIDA KURARAK KULLANABİLİRLER... YARARLANDIĞIM KONULARDAKİ EMEK SAHİBİNE TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLİRİM... EĞER SENDE BENİM KONUDAN YARARLANDIYSAN TEŞEKKÜR ETMEYİ İHMAL ETME...:oke::oke:
Kardeş bana yardımcı olursan sevinirim benim telefonda sertifika hatasi dedi lütfen yardım

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
:tşk:

mucahitherken

mucahitherken

Üye
yaa böle şeyleri nie unsigned yapıolar anlamıyorum

jehrooo

jehrooo

Üye
teşekkürler :)

custave

custave

Üye
tesekurler

ayhanbabacano

Üye
tlfondan bakıyorum ama virtual board program formatında indirmiyor resim diyor yakınlaştır kaydet indir indir diyor hiç bisi anlamadım :(

messin

Üye
nasıl indiriliyor

swedenfthturkey

Üye
Programın sertifika hatası var lutfen düzeltin..

İmmortaltürk51

Üye
%100 5230 da video program sorunsuz çalışıyor bu program yaşamdan allah razı olsun

hicsam

hicsam

Üye
çok çok teşekkürler hocam

kolbasti47

Üye
ben 5800 var sertifika istiyor açmadi ne yapacam bu program bana çok lazım lütfen bir şey yapamazmisin

ressam99

Üye
Spr

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
sertifika hatası alanlar telefonu hacklemeniz lazım

İSTİHBARATÇI

Üye
teşekkürler...

212celal