Video Düzenleyici v2.5 Türkçe S60v3/S60v5 | Resimli ve Müzikli Slayt Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

Terzi38

Terzi38

Üye
Arkadaşlar bunu kuranlar nasıl kurdu bi anlatsanız bende yarıya gelince yüklenemıyor diyor

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
telefonun hackli olması gerekiyor

niketnac

Üye
hackli zaten. ama kurulum tamamlanamıyor. hackli olmasaydı kurulum yüzde75'lere kadar gelemezdi ki. duruma bakılırsa program bozuk işte besbelli. ilgilenenen bakan da yok...

Terzi38

Terzi38

Üye
Bende sertifikaladım yarıya kadar geliyor sonra yüklenemiyor dıyor cozum lutfen

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
hackli zaten. ama kurulum tamamlanamıyor. hackli olmasaydı kurulum yüzde75'lere kadar gelemezdi ki. duruma bakılırsa program bozuk işte besbelli. ilgilenenen bakan da yok...

Bende sertifikaladım yarıya kadar geliyor sonra yüklenemiyor dıyor cozum lutfen
arkadaşlar program bozuk falan değil programın yüklenmesi için telefonun tam hackli ve sistem dosyalarına erişim açık olması gerekir ben şu anda kullanıyoeum n97 de sorun yok

Terzi38

Terzi38

Üye
Benim sertifıkalasam ve sistem dosyalarına erisie nasıl ızın verecez ılla tam hack lı mı olmalı yuklenmesi ıcin

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Benim sertifıkalasam ve sistem dosyalarına erisie nasıl ızın verecez ılla tam hack lı mı olmalı yuklenmesi ıcin

sadece sertifika yetmiyor telefon tam hackli olması gerekir aksi takdirde yükleme yarıdan fazla gitmez

mustic

mustic

Üye
5800 sertıfıka hatası verıyor ya:(

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
telefon hackli olması gerekir

Starsley

Teşekkürler

seytan99

seytan99

Üye
kardeş sonlara doğru yüklenemiyor diyor 5800 da napmamız gerek?

aliihsan_3

Üye
emeğine saglık...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
saol kaerdes eline saglik

ali.oren

ali.oren

Üye
eyvallah kardes

join_23

join_23

Üye
teşekkürler babacım

speeds

speeds

Üye
teşekkürler kardeş bu n73 te bile müzikli slayt oynatma var ama 5800 da yok ben bu nokianın taaaaa ......................

watercity

watercity

Üye
teşekkürler deniyorum hemen

linüx

Üye
emegine saglık

uamihrac

Üye
arkadaşım ben yükledim sertifka hatası diyor ne yapmam gerek acil cwp atarmısın ? gerçekten çok lazım ban ama yapamıyorum

CoDeYs

CoDeYs

Üye
telefonunu hackleyecen kardes

Üst Alt