Video Birleştirici

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maniack61

maniack61

Üye
    Konu Sahibi
Video Birleştirici
Arkadaşlar telefonumla bir video çektim.Doğal olarak 3gp formatında.Ben bu videonun ilk 35 saniyesini silmek istiyorum.Bunun içinde video kesici programlar var.(Splitt gibi)Ancak bu programlar eş parçaya ayırıyor ve ardından birde birleştirme sorunu ortaya cıkıyor.Şöyle ilk 35 saniyeyi direk silecek program yok mu?

Teşekkürler!

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum belki de vardır bilemiyorum fakat , videoyu bilgisayara aktarıp orada kesip tekrar tlf.a gönderme imkanın yok mu

harun22

harun22

Üye
Arkadaşlar telefonumla bir video çektim.Doğal olarak 3gp formatında.Ben bu videonun ilk 35 saniyesini silmek istiyorum.Bunun içinde video kesici programlar var.(Splitt gibi)Ancak bu programlar eş parçaya ayırıyor ve ardından birde birleştirme sorunu ortaya cıkıyor.Şöyle ilk 35 saniyeyi direk silecek program yok mu?

Teşekkürler!

Eğer pc'den telefona bağlanma gibi bir imkanın varsa 'windows movie maker'dan yapıp telefona aktarabilirsin...;)

Da®kness

Da®kness

Üye
Ben N70'te galerideyken seçenek / düzen seçip manuel video editörde video kesme - birleştirme sorunsuzca yapabiliyorum. (galeriden ulaşılabilen kendi gizli sistem uygulaması) Galeri dışında Fexplorer ile Z:/System/Apps/ManualVideoEditor/ ManualVideoEditor.app ulasıp Fexplorer aracılığıyla açarakta çalıştırılabiliyor...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N 73 ve 95 te orjina video düzenleme programı var bluetoothla at bi arkadaşında yokmu bu tellerden orda yapıp geri yolla kendine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt