Vicdanım çok sızlıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vicdanım çok sızlıyor :(
Bugün ailecek yazlığa gittik. Herzaman ki gibi kedimide götürdüm. Akşam olduğunda kedim hep sitede dolaşır. Kedim dolaşırken birden iki tane köpek havlayarak kedimi arabanın altında kıstırdılar. Bende aldım elime süpürgeyi köpeklerden birine hızlıca vurdum. Köpek öyle acı bir şekilde havladıki acayip vicdanım sızladı. Köpeğe ve kedime bişey olmadı ama o an kendimi köpek yerine koydum da... off ne biçim acımıştır hemde günaha girmiş oluyorum galiba. Başıma dert oldu lanet olsun :(

doctorrr

doctorrr

Üye
bence vicdanını rahat tut

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
daha kötüsü de olabilirdi

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Pişman ve hatanın farkında isen ve bir daha yapmam dediysen Allah affeder inşallah.Arkadaşların dediği gibi vicdanını rahat tut.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen yaşadım benim kedime köpek saldırıyordu taş attım çok kötü geldi ayağına ama hâlâ olsun pişmanlık duyuyorum.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pişman ve hatanın farkında isen ve bir daha yapmam dediysen Allah affeder inşallah.Arkadaşların dediği gibi vicdanını rahat tut.

amin kardeş. Birazdan çıkıp köpeğe bakcam bişey olmuş mu diye bidaha görmem lazım

- - - Eklendi - - -

Aynen yaşadım benim kedime köpek saldırıyordu taş attım çok kötü geldi ayağına ama hâlâ olsun pişmanlık duyuyorum.

yaaw köpeğin öyle bağırcağını hiç tahmin etmemiştim. Bide düşündüğümden sert vurdum. Babamların neden kurban kesilirken bana göstermediklerini anladım. 11.sınıfım ama daha köpeğe vurunca pişman olan adamım.

onlinq

onlinq

Kapalı Hesap
Yanlislikla arkadasimin yaralanmasina sebeb oldum vicdanim hala sizliyor

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

amin kardeş. Birazdan çıkıp köpeğe bakcam bişey olmuş mu diye bidaha görmem lazım

- - - Eklendi - - -

yaaw köpeğin öyle bağırcağını hiç tahmin etmemiştim. Bide düşündüğümden sert vurdum. Babamların neden kurban kesilirken bana göstermediklerini anladım. 11.sınıfım ama daha köpeğe vurunca pişman olan adamım.

Eğer pişmanlık duyduysan aynı şeyi yapmadan önce artık 2 kez düşünürsün şahsen bende öyleyim .

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
iyi yapmışsın hatta ben olsam ikisine de bi tekme atardım gooooooool :ehe
yani kendi kedine saldırılmasını izleyemezdin herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...