Viberde internet olmadan konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
Viberde internet olmadan konuşma
ya arkadaşlar ben t20 aldım ve viber yükledim, internet olmadığı halde ve üstelik nokiayı bırak ev telefonunu bile arayabiliyorum.. köntörümde yok herhangi bir ücrette almıyor, ama internet olmadan mesaj atamıyorum... normalde bu proda viber kullananlar arasında konuşuluyor ve internet gerekiyor peki bende neden böyle oldu ?

not; süperr :)

muscler

muscler

Üye
apk'yi nerden indirdin ?

Yigit315

Yigit315

Üye
tabi apksi nerde?Öyle yazmışsın oraya bize hava atıyon?link verde bizde hava atak :)

• Beğen
Tepkiler: umutku84

esrarengizk

Üye
apk isteriz :)

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
android marketten indirdim ama kontörüm olmadığı için kontörde gitmiyo ama arıyor, normalde böyle bişi olmaz :(

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Ana sitesi :)

murat3702

murat3702

Üye
adres defterinizdeki viber kullanan diğer kişileri arıyor, şayet viber onlardada varsa ancak onlarla konuşabiliyorsunuz. Başka şekilde olduğunu iddia eden varsa nasıl yaptığını açıkça yazsında bilelim. Yoksa tırı vırı hikaye yani. Skype, msn vs vs gibi bir olay.

Yigit315

Yigit315

Üye
ben lg gb110 modelindeki telefonu arabiliyorum.Bu telefona googledan bi bakın bakalım viber yüklenebilen bi telefonmu?Murat kardeş keyped'den istediğin yeri arayabilirsin.Zaten bizimde hikaye ile masalla işimiz olmaz :oke:

esrarengizk

Üye
Hacı Yiğit aranmımıyor toprağım, sen nerden indirdin apk yı ?

Yigit315

Yigit315

Üye
Burdaki linkten kardeş işte.Valla bende arıyor.sen code girdinmi girişte?

Yigit315

Yigit315

Üye
Olmuyor hacım viber kımsede yok, vibersizler aranmıyo :s
code girdim.
Bak kardeş.Apk'yi yüklüyorsun.Sonra senden numaranı istiyor.numaranı yazıyorsun.Sonra sana bi mesaj geliyor.mesajın içinde bi kod var.Bunu alıyorsun viberin ana ekranındaki code isteyen yere yazıyorsun.bekle aktif ediliyor diyor.Sonra ana sayfa geliyor.Orda bişeye bakmana gerek en altta ortada Keypad var.Ona tıkla.Numarayı giriyorsun '' Call '' tuşuna basıyorsun.Ve sonrada arıyor.Bende böyle yani :oke: Sende'de böyle olması lazım.

umutku84

umutku84

Üye
ben wifi'dan internete bağlı olarak arama yaptım telefonda para vardı gitti param :(

Yigit315

Yigit315

Üye
bende gitmedi :hmmm: bunda bi iş var gibi geliyor bana.

Takipçi Satın Al

Üst Alt