Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
viber wireless
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Lips Of AngeL<
Üye
viber wireless
s.a öncelikle ya ben bu uygulamayı yükeldim benim kız arkadasımda da var 820 ona da da yakın bi arkadası yükledi ve ben bu uygulamayı yükledim fakat arama yapamıyoruz net üzerinden hani bilgisi olan varsa bana yardımcı olablicek hayrına sevabına
papakudioflu
Admin
sorun tam olarak nedir.
>Lips Of AngeL<
Üye
ya abi bende bi uygulama var adı viber hani wireless üzerinden konusmak için onu nasıl yapabiliriz hani konusmak için bak bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dücane
Üye
Viber WP8´li telefonlar icin halen beta sürümünde´dir. Yani sadece mesajlasmaya yarar, telefon görüsmesi malesef henüz yapamassin, fakat ileride güncellemeyle o özellik de eklenir...
>Lips Of AngeL<
Üye
heh peki wireless üzerinden baska bi program varmı konusmak için nolur var de bee
dücane
Üye
Skype kullanabilirsin kardesim, ileride Tango da cikar...
ya ben buna üye oldum şimdi netten pc ye indir diyor kurayım mı ?
dücane
Üye
PC ye indirmene gerekmez. Sen telefonunun store´undan skype diye arat ve onu indirip yükle. Sonrada üye girisini gerceklestir skype´a, madem kayit olmussun. Olmaz isede msn adin ve sifrenle de üye girisi yapabilirsin skype´a...
bulutsuzgece
Üye
Henüz görüntülü arama aktif olmadığı için bu özelliği şimdilik kullanamazsınız.
Ancak önümüzdeki dönemde açılacak.
>Lips Of AngeL<
Üye
ya giriş yapamıyorum ? :/ hotmail den de
dücane
Üye
Birde facebook hesabin ile girmeye calis, bu da olmasi lazim
wp7 de aylardır bekliyoruz bu kadar popüler bir uygulama üstelik sesli görüşme özelliği ile ünlü uygulamanın bu sistemde sadece mesaja izin vermesi içler acısı bi durum !!! ben telime yükledeğimden beri halen bu özellik geldi gelecek. WP uygulama konusunda ve uygulamanın gelişimi konusundada çok yavaş.