viber sorunu

Konu Sahibi
viber sorunu
viberi kurdum ama icinde hic numara yada viber kullanan arkadaslari göstermiyor, nasil bu sorunu asabilirim bilgisi olan varsa yazsin tsk

tayrebaz

Üye
kardeş hangi rehberi kullandığın önemli numaralar sadece simdeyse algılamıyor olabilir.

Konu Sahibi
kardes numaralarin hepsi simde, tele kopyalasam olur mu

tayrebaz

Üye
büyük ihtimalle algılar bi kopyalasana

Konu Sahibi
kopyaladim dostum algiladi saglasin, ama sadece mesaj gösteriyor arama yapilabiliyor mu

tayrebaz

Üye
evet kullanan kişilerle internet üzerinden ücretsiz görüşme yapabilirsin

nokia telefonlarda mesaj atabilirsin sadece. Viber samsunga özel yapılan program olduğu için samsunglarda konuşabiliyorsun. Nokia da mesajdan başka birşey yapamıyorsun. Numaraları görebilmek için telefon hafızasında olacak numaraların

tayrebaz

Üye
nokia hakkında fazla bilgim yok symbian la uzun zamandır temasım yok

Viber

Üye
Hi guys,
This is a member of the Viber R&D Team!

@öztürkadem - The source of this issue could greatly vary. Please read this short page in our HelpDesk, outlining some possible workarounds that will help reboot synchronization of the contact list:
(The instructions refer to iPhone, but are relevant to all phones nevertheless).

If this is not your issue, please elaborate and we'd be happy to assist.

Thanks,
Viber
------------------------------------------
Merhaba çocuklar,
Bu Viber Ar-Ge Ekibi üyesidir!

@ öztürkadem - Bu sorunun kaynağı büyük ölçüde değişebilir.Kişi listesinin yeniden senkronizasyonu yardımcı olacak bazı olası çözümleri ortaya koyan, bizim HelpDesk bu kısa sayfayı okuyunuz:
(Talimatlar iPhone bakın, ama yine de tüm telefonlar alakalı).

Bu sorunu değilse, ayrıntılı geçin ve biz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Teşekkürler,
Viber

asigsasi

Üye
viber
When will you get video chat feature