Vestel Venüs 5.0 x içi silinmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
Vestel Venüs 5.0 x içi silinmiyor
Arkadaşlar bu cihaz var elimde durduruldu hataları veriyor. Ve hiç birşey yüklenmiyor.

Cihaza hard reset attım kendi recovery'si ile , yazılım yükledim, ayarlardan sıfırlama yaptım ama gene bütün bilgiler duruyor. İçi silinmiyor bir türlü , üzerine yükleyeceğim cwm yada twrp de bulamadım.

Sahara ve QFİL ile yüklemeler yaptım yükleme oluyor ama cihaz içi gene aynı hiç birşey olmamış gibi duruyor.

Costum rom zaten yok, sizinde fikirlerinizi almak istedim bu cihaza başka ne yapabilirim.

eMMC silmeye çalıştım ama onuda yapamadım.

Not: Vestel Venüs 5.0 v ve X modelleri aynı yazılıma sahipler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ayarlardan Fabrıka Ayarları Dediğinde Herşey Silinsinmi Diye Sorması Gerekmiyormu\Soruyormu?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
Enteresanmiş.
Vesteli Arayın Olmazsa.

Muhtemelen eMMC bloklarından biri bozuldu. Yazılım yüklemesi yapmıyor ve cihaz silinmiyor. Böyle bir kaç tane Android cihaz ile uğraştığım oldu. Belki farklı fikirler vardır diye, başkasının da başına gelmiş olabilir diye konu açtım.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Muhtemelen eMMC bloklarından biri bozuldu. Yazılım yüklemesi yapmıyor ve cihaz silinmiyor. Böyle bir kaç tane Android cihaz ile uğraştığım oldu. Belki farklı fikirler vardır diye, başkasının da başına gelmiş olabilir diye konu açtım.

Anladım İnşallah Yaparsınız :) Kolay gelsin

silivriserdar

silivriserdar

Üye
    Konu Sahibi
Olmazsa Disk Onarma Gibi Bİşeyler Deneyebilirseniz Belkide İşe Yarayabilir :)

Onu denemeye çalıştım ama iyice kötü olma durumuda var. eMMC onarma yöntemleri var ama şu ana kadar deneme fırsatım olmadı. Studio eMMC download aracı var onunla bir deneme yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt