Vestel Manisaspor'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a teklif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Vestel Manisaspor'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a teklif
Teknik direktör Levent Eriş, Burak Yılmaz'la Selçuk için Fenerbahçe'den Kerim, Olcan ve Can Arat'ı, Trabzonspor'dan ise Ergin Keleş, Ferhat, Hasan Üçüncü ve Erdinç'i istedi.
VESTEL Manisaspor teknik direktörü Levent Eriş, 2 oyuncusu Burak Yılmaz ve Selçuk için teklifte bulunan Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan paranın yanı sıra gelecek sezon takıma katkı sağlayacak kaliteli oyuncular da almak istediklerini söyledi.
Fenerbahçe'den Kerim, Olcan ve Can Arat'ı, Trabzonspor'dan ise Ergin Keleş, Ferhat, Hasan Üçüncü ve Erdinç'i takas yoluyla kadrolarına dahil etmek istediklerini belirten Levent Eriş, “Bu yöndeki görüşmeler devam ettiği için şu ana kadar transferde somut adımlar atamadık. Fenerbahçe ya da Trabzonspor'dan hangi futbolcuları alacağımız netleştikten sonra diğer mevkiler için harekete geçeceğiz“ dedi.
Çaykur Rizesporlu Altan, Karşıyakalı Şehmus, Kasımpaşalı Gökhan Caba, Ankaragücülü Tolga gibi oyuncularla temaslarının sürdüğünü de sözlerine ekleyen Levent Eriş, Adana Demirspor kalecisi İlker'le ilgili haberlere tepki gösterdi. Play off mücadelesi veren bir takımın futbolcusuyla görüşmenin yakışık almayacağını belirten Levent Eriş, “Biz bu tür etik dışı davranışlardan yakınırken aynı hatalara düşmeyiz. İlker'le herhangi bir görüşmemiz olmadı“ diye konuştu.
Bu arada Vestel Grubu'nun sponsorluğunu sürdürmesi için önceki gün yapılan görüşme, olumsuz sonuçlandı. 16 Haziran'da yapılacak genel kurulda kulübün isminin Manisaspor olarak değişmesi kesinlik kazandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
524
Kingmortall
tragedie
Cevap
2
Görüntüleme
415


Üst Alt