Vestel '42PF 8175' Mavi Led yanıp sönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
Vestel '42PF 8175' Mavi Led yanıp sönüyor
Vestel 42 PF8175 Led TV aldim. bazen TV kapali oldugu halde kendi kendine uzerindeki ışık (Mavi Led) yanıp sonuyor bunun nedeni nedir ?

Son düzenleme:

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Vestel 42 Inc PF 8175 3D Smart Uydulu Modelinde Işığın Bazen Yanıp Sönmesi Kurulum Hatasıdır. Ayarlardan Kurulum Menüsüne Gelip İlk Kurulum Diyebilirsiniz ve Sırasına Göre Düzgünce Kurabilirsiniz. Kumandadan Kapattığınız Zaman Halen Sorun Devam Ediyorsa 444 4 123 Olarak Servisi Aramanız Yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
    Konu Sahibi
peki ne gibi kurulum hatasi, zaten servisi gelip kurmuştu.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Kurulumdan Kastım Fabrika Hatasıdır.

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.

ibrahimesad

Üye
merhaba;
daha alali 1 ay oldu vestel 42 pf8175 led tv aldim ama bazen tv kapali oldugu halde kendi kendine uzerindeki ışık yanıp sonuyor bunun nedeni nedir ???
simdiden teşekkürler...
merhaba tv'de herhangi yazılımsal sorun yok tv kapalıyken mavi ledin yanıp sönmesi yazılım araması yaptığı için içiniz rahat olsun

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende de 49 led satallite uydulu model var ışık kapalı iken yanıp Soner arıza değil yani özellik

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Bendede Vestel 50Pf7070 Smart Led Tv Model Televizyon Var. Bendede Aynısı Oluyor Televizyon Kendi Kendine Yazılım Arıyor Ve Sistem Hatası Vermemesi İçin Bazen Kapatmıyor Kendini Direk Beklemeye Alıp Kapatıyor Yani Gönlün Ferah Olsun İyi Birşey O :)

volki128

Üye
bende de var ama fişe takınca direkt mavi ışık yanıp sönüyor 1 saati geçti açılmadı sönmüyorda öyle yanıp yanıp sönüyor sorun nedir acaba

Üst Alt