Haber Vertu Signature Touch akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Vertu Signature Touch akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Vertu Signature Touch akıllı telefon resmi olarak duyuruldu.

4.7 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğünde ekrana sahip olan akıllı telefon tasarımı ile dikkat çekiyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Vertu Signature Touch'un teknik özelliklerine bakacak olursak; 2.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 yongaseti, 2GB sistem belleği, 64GB dahili hafıza karşımıza çıkıyor.

Arka tarafında çift LED flaş ile desteklenmiş 13MP çözünürlüğünde kamera yer alırken ön tarafına 2.1MP çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış. Telefonun batarya kapasitesi ise 2275mAh olarak karşımıza çıkıyor.

Android 4.4 işletim sistemi ile çalışan akıllı telefon farklı renk seçenekleri ile 11,300$ fiyat etiketi ile bu ay satışa sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
Tasarıma bak, fiyata bak :D Şaka mı bu :D
Zenginlere hitap ediyor herhalde

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede, muhammettvurucu ve 0MG90
fk555897

fk555897

Üye
Vertu zenginlere hitap eden bir marka. Fiyatının yüksek olması da değerli madenlerden yapılmış olması.

0MG90

0MG90

Üye
Milyarlarca dolarım olsa şu tipteki telefonu almam, ben. Tipe bak.

Sen bilmezsin, pis fakir. :D
:züü:

Tanıtımı izleyince anladım, zenginler alıyormuş :D
Ama zengin olsam da almam. iPhone 5S'i altın kaplatırdım

fk555897

fk555897

Üye
:züü:

Tanıtımı izleyince anladım, zenginler alıyormuş :D
Ama zengin olsam da almam. iPhone 5S'i altın kaplatırdım
Onu yaptılar. Çok da güzel durdu. Bu telefon o kadar zengin olanlar için değil. Biraz daha fakir olanlar için. Bu arada telefonu isteyecektim ama firma bana ucuz bir telefon olacağını söyledi. Bana özel daha pahalısını üretecekler.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ya para saymayı bilmiyorlar yada dayak yememişler. O parayı bu telefona vereni eşek sudan gelinceye kadar bir güzel neyse sustum.!

Üst Alt