Haber Vertu Constellation Android Akıllı Telefon Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Vertu Constellation Android Akıllı Telefon Duyuruldu
Akıllı telefon segmentinde üretmiş olduğu lüks telefon modelleri ile varlığını sürdürmekte olan Vertu, yeni modelleri ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Vertu, Nokia bünyesinde iken Symbianüzerinde çalışan akıllı telefon modelleri ile pazarda yer almıştı. Nokia‘nınVertu‘yu satmasının ardından firma yönünü Android‘e çevirmişti.



Vertu‘nun yeni geliştirdiği ve duyurusunu yaptığı modeli Android‘li akıllı telefon modeli Vertu Constellation olarak adlandırılmış. Vertu’nun ikinciAndroid akıllı telefon modeli olan Vertu Constellation, 6600$ fiyat ile satışa sunulacak.

Teknik özelliklerini inceleyecek olursak, orta seviye Android bileşenlerine sahip olan yeni akıllı telefon 4.3″ büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel HD ekrana sahip olan cihaz, Snapdragon S4 işlemciden güç almakta. Yazılım desteğini Android 4.2 Jelly Bean işletim sisteminden alan yeni akıllı,13MP arka ve 1.3MP ön kamera barındırmakta.

32GB dahili veri depolama alnına sahip olan Vertu Constellation, ayrıca NFC, Bluetooth ve Wi-Fi gibi özelliklerde içermekte. Yeni lüks akıllı telefonun batarya kapasitesi ise 1.800mAh.

Vertu Constellation Android akıllı telefon duyuruldu
 


LimePie

LimePie

Üye
6600 dolarmı :oha: o kadar olurmu ya ekranı full hd bile değil...
 

Neagf

Üye
O donanima o fiyat ile fazla satilmaz herhalde :eek:
 
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Zengin telefonu bunlar kullanılan malzeme yüzünden bu kadar pahalı :)
 
Mayk29

Mayk29

Üye
telefon luxury ucuz olurmu

zamanında da pahalıydı symbian takip eden bilir.
 
fk555897

fk555897

Üye
Malzeme güzel ama bu donanım ve fiyatla bizimki gibi ülkelere gelemez.
 


Üst Alt