versiyon guncelleme ne zamna gerekir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mecay66

Üye
    Konu Sahibi
versiyon guncelleme ne zamna gerekir
Arkadaslar versiyon herzaman atılmaz telefona. Tamam bu artık çok kolay ama eger uzman tarafından yapılmazsa telefonunuz tamir olmayacak sekilde bozulabilir garanti kapsamına da girmez tabi bu.
Forumda versiyon at cevabı verilen konuların çoğu soft veya hard format ile düzeltilebilecek konular
adamın telefonu mesajları gostermiyor versiyon at yavasladı versiyon at olmaz arkadaslar lütfen bilip bileden cevap vermeyin sonuc olarak şahsın telefonu sizin yuzunuzden bozulabilir ve de bu kul hakkına girer bence lutfen sırf puan amaclı cevaplar vermeyin
Eğer telefon hiç açılmıyorsa
Yazılar gorunmuyorsa
Bazı şebeke konularında
Telefon kendi kendine kapanıyosa (virus taramasından sonra)
versiyon yuklenir yoksa her seye versiyon yuklenmez
Yonetici arkadaslarında bu konuda duyarlı olmaları gerektigini soylemek isterim eger yetki verilirse bu bolumu duzenlemek isterim tabi daha senin için erken denirse zaten bi sure sonra sizde bilgi sahibi oldugumu anlıyacaksınız

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
qüncelleme hiç yapmadım hiçde yapmıyoru..!

By_cepcep

Üye
Benim tel cöktü acilmiyodu bende hard formatla actim telefonu ve versiyonu yükseltim telfonum n70 versiyonu ise su an 5.0705.3.0.1

mecay66

Üye
    Konu Sahibi
mirafiori

mirafiori

Üye
Versiyon arttırmak sadece sorun gidermek için yapılmaz. Yeni versiyonlar daha stabil, bazı ufak tefek sorunların giderilmiş halidir. Yani versiyon yükseltildiğinde az da olsa performans artışı gözlenebilir.(kesin değil). Kısaca arada bir versiyon yükseltmek cihaz için iyi olur. Ancak yükleme yapacak kişi deneyimli olmalı ve koşullara çok dikkat etmeli (şarj durumu, hafıza kartı vs).

qwertycuma

qwertycuma

Üye
ben kesin bozarım şimdi teli hiç yeltenmemek lazım en iyisi servis:)

xkadir61

xkadir61

Üye
ben birtek n73!ü ,n73me yapmak için attım.

willrock

willrock

Üye
walla ben derim ki çıkan en son veriyonu hiç beklemeden güncelleyin bn tam 5 kere yaptım hiç bişey olmadı biraz heyacan ve korku iyi geliyo insana şimdide n73me v4.0808.4.2.2 bu kodu bekliyorum çıkar çıkmaz yapcam

yusufucan

yusufucan

Üye
Benim tel cöktü acilmiyodu bende hard formatla actim telefonu ve versiyonu yükseltim telfonum n70 versiyonu ise su an 5.0705.3.0.1

Dostum nasıL güncelledin yani nasıl dediğim En son versiyon bumu ? ? ? ? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt