Vernee Apollo, 10 çekirdekli işlemci ve 6GB RAM ile yeni canavar olarak geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Vernee Apollo, 10 çekirdekli işlemci ve 6GB RAM ile yeni canavar olarak geliyor
Vernee, yeni akıllı telefon markası olarak yakında cihazlarını pazara sunacak….



Akıllı telefon pazarında her geçen gün Çinli firmaların yükselişi sürerken, 2015 satış rakamlarına göre Huawei, Lenovo ve Xiaomi, ilk 5 içerisinde yer alıyorlar ve yeni firmalar da pazara girmeye devam ediyor. Bu açıdan Çinli en yeni firmalardan bir tanesi de Vernee oldu.



Firmanın resmi web sitesine bakıldığında 3 akıllı telefonun yer aldığı görülüyor. bunlardan bir tanesi firmanın giriş seviyesi modeli Vernee Thor olurken, diğeri ise amiral gemisi olan Vernee Apollo olmakta. Ayrıca “New Product” olarak bir model daha listelense de bu cihaz hakkında henüz bilgi bulunmamakta.

Vernee Apollo akıllı telefon oldukça üst düzey özelliklerle geliyor. Bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefonda 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran yer alıyor ve bu ekran ayrıca 2K çözünürlük içeriyor.

Yeni akıllı telefon gücünü ise MediaTek’in 10 çekirdekli işlemcili Helio X20 yonga setinden almakta ve sistem belleği de 6GB olarak belirlenmiş. Kısa bir süre önce yine bir başka Çinli firma Vivo’dan 6GB RAM içeren model duyurusu gelmişti.

Vernee Apollo’da ayrıca dahili veri kapasitesi ise 128GB olarak yer alıyor. Sony IMX230 sensör içeren 21MP arka kamera ve 8MP ön kamera cihazın diğer önemli özellikleri olurken, tamamen metal kasa tasarımı içeren model USB Type-C desteği de içermekte.

Akıllı telefonun Nisan ayında satışa sunulması beklenirken, fiyatı ise henüz açıklanmış değil.




Vernee Apollo, 10 çekirdekli işlemci ve 6GB RAM ile yeni canavar olarak geliyor - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Htc ye Benziyo :hmmm
 


Üst Alt